Juraj Blanár: Naď viac škodí, ako pomáha
06 | 03 | 2022 I Emanuel Orban

Podpredseda strany SMER-SD Juraj Blanár vo svojom statuse na sociálnej sieti kritizuje súčasného ministra obrany Jaroslava Naďa v súvislosti s ukončením spolupráce jeho rezortu s Úniou vojnových veteránov SR. 

Minister obrany iný názor neznesie 

"Únia vojnových veteránov SR nemá pre ministra obrany žiadnu cenu, neváži si ich a dokonca ich vyškrtol zo spolupráce," informuje na sociálnej sieti Juraj Blanár.  

"Keď bojovali a pôsobili slovenskí vojaci v mene Slovenska na rôznych misiách, tak mu boli dobrí, teraz by však mali len pritakávať J. Naďovi. Žiadna úcta k ľuďom. Len preto, že majú iný názor ako on napríklad na obrannú zmluvu DCA," píše.

"Tí, ktorí narozdiel od J. Naďa nasadzovali vlastné životy a zachraňovali bezbranných ľudí, ktorí v každom konflikte trpia najviac, kým on sa točil okolo I. Matoviča, aby si zaslúžil nejakú politickú stoličku," dodáva Blanár.

Minister obrany viac škodí Slovensku, ako pomáha 

Z pozície ministra obrany podľa Blanára, Naď viac škodí, ako pomáha obranyschopnosti Slovenska a bezpečnosti u nás.

A cituje:

"Citujem z vyhlásenia ministerstva, že vraj bývalí vojaci "...znižujú spoločenský význam vojnových veteránov". Mám pocit, že by ich najradšej pozatvárali namiesto toho, aby im prejavili úctu. Veď kto iný vie lepšie posúdiť, čo je vojnové besnenie, ako práve bývalí vojaci. Vážení veteráni, prijmite odo mňa tento prejav úcty vášho pôsobenia. Som na vašej strane," dodáva v závere príspevku Blanár.

Juraj Blanár začal zverejňovať dôkazy neschopnosti tejto vlády
"Teplo, alebo peniaze?" Začína sa status Juraja Blanára na sociálnej sieti. Poslanec píše, že "podľa odhadu odborníkov až milión Slovákov, ktorí žijú v bytoch, čaká drastické zdražovanie tepla. Všetci tí, ktorí využívajú na vykurovanie a ohrev... Čítať ďalej
02 | 12 | 2021 | Ivan Brožík

Nájdete nás naďalej aj a najmä tu: https://t.me/hlavnydennik