Juraj Blanár začal zverejňovať dôkazy neschopnosti tejto vlády
02 | 12 | 2021 I Ivan Brožík

"Teplo, alebo peniaze?" Začína sa status Juraja Blanára na sociálnej sieti. Poslanec píše, že "podľa odhadu odborníkov až milión Slovákov, ktorí žijú v bytoch, čaká drastické zdražovanie tepla. Všetci tí, ktorí využívajú na vykurovanie a ohrev teplej vody plyn, sa vďaka nečinnosti a nezáujmu ministra hospodárstva Sulíka budú musieť rozhodovať, či si môžu dovoliť mať teplo vo svojich domovoch."

"Kým majiteľom domov údajne R. Sulík garantuje pre rok 2022 rovnaké ceny, aké platili za rok minulý, tak na tých, ktorí majú tú smolu, že nevlastnia rodinný dom, sa jednoducho vykašľal, mlčí a nerobí, čo by mal."

Šetriacu výzvu od VSE na východe Slovenska vnímajú občania ako zlý vtip
VSE na východe Slovenska oslovujú svojich zákazníkov, ktorí sú prekvapení a hovoria o zlom vtipe. VSE ich podľa denníka Pravda vyzýva k tomu, aby na noc vypínali kúrenie. Výzvu nazvali VSE šetriacou výzvou. A ten, kto sa do nej zapojí môže dokonca... Čítať ďalej
30 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová

Čierne na bielom

"A výsledok jeho ministrovania už poznajú čierne na bielom obyvatelia viacerých miest. Ročné náklady slovenskej domácnosti na teplo na vykurovanie a prípravu teplej úžitkovej vody podľa Výročnej správy ÚRSO za rok 2020 predstavovali sumu 625 eur. Pri odhadovanom priemernom náraste cien tepla o 50 percent sa zvýši na 937,50 eur. Ročný nárast tak predstavuje sumu priemerne 312,50 eur na jeden byt." Argumentuje opozičný poslanec.

Bude to zaujímavé čítanie

"Keďže sa na mňa obracajú mnohí Slováci s tým, že už dostávajú poštou „Rozhodnutia Úradu pre reguláciu sieťových odvetví“, ktoré im prinášajú smutné zvesti pre ich peňaženky pre budúci rok, rozhodol som sa zverejňovať tieto dôkazy vládnej neschopnosti. Ľudia sa totiž budú musieť rozhodovať, či si vyberú teplo alebo peniaze, resp. či vôbec majú peniaze nato, aby mali v budúcom roku doma aspoň trocha tepla. Nie každý má totiž ranč v Austrálii ako R. Sulík, ktorý sa očividne zimy na Slovensku nebojí." Končí narážkou svoj status Juraj Blanár.

(Medzititulky red. HD.)

Veronika Remišová opäť na hanbu sveta! Môže TOTO myslieť vážne?!
Relácia Na telo, televízie Markíza, ktorú moderuje skúsenú moderátor Michal Kovačič je zdá sa pre Veroniku Remišovú (Za ľudí) kameňom úrazu. Obhajovala daňovú reformu Igora Matoviča (OĽaNO), ale nie prvýkrát nevedela opovedať na otázku, akú máme na... Čítať ďalej
29 | 11 | 2021 | Gabriela Fedičová