Zelenskij volal Čaputovej: Zuzana, bombardujú nás!
24 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Volal mi práve prezident Volodymyr Zelenskyj. Jeho prvé slová boli „Zuzana, bombardujú nás, zahynulo veľa vojakov aj civilistov.“ Priblížila telefonát spred pár chvíľ prezidentka Zuzana Čaputová.

Zelenskij požiadal Slovensko o podporu Ukrajiny, najmä v podobe tvrdých sankcií voči Rusku a o materiálnu pomoc v krízovej situácii.

"Uistila som ho, že vedenie Ukrajiny aj jej obyvatelia majú v nás suseda, na ktorého sa môžu spoľahnúť nielen v dobrých časoch, ale aj teraz, v čase najvyššej núdze," píše hlava štátu v statuse na sociálnej sieti.

J. Draxler: Situácia na Ukrajine je vážna, ale určite to nie je sľubovaná okupácia
Ani dnes sa nenaplnili predpovede „západných spravodajských služieb" o tom, ako sa Rusko chystá obsadiť Ukrajinu. Stačí si pozrieť mapku, ktorá sa tu týždne predstavuje cez médiá, ako Rusi povedú niekoľkonásobný úder do srdca krajiny, vrátane... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.