Kritika mainstreamu na vzniknutú vojnovú situáciu na Ukrajine v podaní Milana Uhríka
24 | 02 | 2022 I Emanuel Orban

Europoslanec Milan Uhrík vo svojom statuse na Facebooku apeluje na rozvážnosť posudzovania vzniknutej vojnovej situácie na Ukrajine. Odmieta jednostranný pohľad, ktorý prezentujú oficiálne mainstreamové médiá. 

Odmietnime rázne dezinformácie prezentované v oficiálnych médiách 

"VOJNA ZAČALA. POZOR NA DEZINFORMÁCIE, NAJMÄ Z MASMÉDIÍ. Teraz to začne, pripravte sa vlnu propagandy, na "hru" s informáciami a emóciami - zo všetkých strán konfliktu. Neverte slepo všetkému, čo povie Naď, Korčok či Čaputová a čo si pozriete na Markíze či prečítate v Novom Čase. Sledujte aj alternatívne médiá, čítajte názory z oboch strán a vytvorte si vlastný úsudok." 

Ohrozenie voči Slovensku nie je vylúčené 

Uhrík tvrdí, že Slovensko môže byť ohrozené aj kvôli "násilnému" podpísaniu obrannej zmluvy(DCA) s USA. "Korčok, Naď, Čaputová - teraz už môžete hovoriť o mieri koľko chcete. Kvôli vám je aj Slovensko terč!" 

Máme si preto zachovať zdravý úsudok pri hodnotení súčasnej neprehľadnej situácie. Každá zo strán, či už Rusko alebo Ukrajina sa bude snažiť hrať na city verejnosti prostredníctvom neustáleho ospravedlnenia útokov, ničenia  a bombardovania objektov. Pri nazeraní preto si zachovajme triezvy pohľad. 

Rusko odhalilo ciele úderov na Ukrajine
Ruskými zbraňami boli zasiahnuté iba krajinské vojenské objekty! Tvrdí to ruské ministerstvo obrany. Ruské ministerstvo obrany tvrdí, že ruská armáda útočí na ukrajinské vojenské objekty v rámci prebiehajúcej operácie v krajine. Presné zbrane sa... Čítať ďalej
24 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

____________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickým udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.