Pohlavné orgány kedysi a dnes
23 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Kopanie do pánskeho pohlavného orgánu bol kedysi škandál. Kopanie do ženského pohlavného orgánu je dnes "chlapská debata". Porovnáva na sociálnej sieti Matúš Šutaj Eštok.

"Na legendárnej nahrávke z roku 1995 išli vtedajší šéf SIS a minister vnútra  „kopnúť vyšetrovateľa do gúľ“." Pripomína minulosť autor statusu

Dôvod na odstúpenie vlády - žiaľ, už iba kedysi

"Minulý rok išli takzvaní elitní vyšetrovatelia s vedomím ministra vnútra kopnúť svoju kolegyňu do p..e!"

"Presne pre rovnaký dôvod – lebo vyšetrovanie sa nebezpečne priblížilo k štátnej moci, vládnej koalícii a ministrovi vnútra. Vtedy to bol prvotriedny škandál a dôvod na odstúpenie vlády, dnes sú to vraj „neformálne rozhovory pri pive“" Poukazuje na devastáciu elementárnych princípov v súčasnej politike matúš Šutaj Eštok.

Dodajme (pozn red. HD.), že kým bol kedysi mainstream a kaviarne celé mesiace plné toho výroku, dnes mlčia o tom súčasnom ako farár po spovedi. Nech žije ich trápna falošná a propagandistická objektivita!

Ukrajinská "demokratická" fackovačka
"Diskusia v ukrajinskej televízii, keď stačí len spomenúť fakt, že na Ukrajine žije nemalá ruská menšina." Zaznamenal na sociálnej sieti Gustáv Murín. (Poľskú Ukrajinci brutálne vyvraždili za II. svetovej vojny za asistencie ich kamarátov... Čítať ďalej
23 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_______________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.