Ukrajinská "demokratická" fackovačka
23 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Diskusia v ukrajinskej televízii, keď stačí len spomenúť fakt, že na Ukrajine žije nemalá ruská menšina." Zaznamenal na sociálnej sieti Gustáv Murín.

(Poľskú Ukrajinci brutálne vyvraždili za II. svetovej vojny za asistencie ich kamarátov nacistov, ktorým sa z toho žalúdok obracal a to už je čo povedať, lebo takú vynaliezavosť v masakre žien, detí a starcov ani oni nezažili) a už nastupuje banderovec.

"Tentoraz síce vyfasoval, ale tiež je to varovanie pre všetkých, že sloboda slova (pod americkým patronátom) je tam na hranici faciek."

Murínov dodatok

(A kde sú tí americkí "demokrati", čo tam nasypali na majdan 5 MILIÁRD dolárov, čo miestni oligarchovia rozkradli? Kam vstúpi americká CIA, tam len ostáva púšť a fackovačka):

Smer vyvesil bilbordy, z ktorých niekoho rozdrapí
"Naše billboardy so zoznamami zradcov sú už po celom Slovensku. Toto sú zábery z Pezinka a Prievidze. No nie sú rozkošné?" baví sa zjavne na jasne pomenovateľný účet na sociálnej sieti Ľuboš Blaha. "Ja viem, že liberálnu mafiu vytáčame. Zúria,... Čítať ďalej
23 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_________________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.

Zdieľať tento článok