Fakt si myslia, že im pomôžu patetické reči o Kuciakovi? Tým iba zakrývajú TOTO!
22 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Keď si zúfalý, vytiahni Kuciaka! Dnes by sa ale za vás hanbil, konštatuje smerák Ľuboš Blaha o vládnych politikoch v statuse na sociálnej sieti. Ten chlapec sa dnes musí v hrobe obracať, ako zneužívajú jeho pamiatku na slizké politické zisky!

Kuciak vám imidž nevylepší

Podľa opozičného poslanca vládni politici vyťahujú Jána Kuciaka vždy, keď sú politicky na dne. "Tou kuciakiádou iba zakrývajú to, že zlyhávajú na všetkých frontoch. Kuciak im to nenapraví. Ten chlapec sa dnes musí v hrobe obracať, ako zneužívajú jeho pamiatku na slizké politické zisky amerických vojnových štváčov a neoliberálnych fanatikov," zamýšľa sa Blaha.

Smerák hovorí, že pred rokom si na novinára takmer nespomenuli. "Ale z nejakého čudného dôvodu máme akože uveriť, že práve štyri roky po smrti je najväčšou témou Slovenska Kuciak. Marketing. Nič iné."

Blaha pripomína, že kvôli nim zomrelo vyše 18 tisíc ľudí. Zabili Milana Lučanského. Zobrali seniorom trináste dôchodky, zničili živnostníkov aj robotníkov, zaviedli očkovací apertheid. Zdražovanie ničí rodiny a ženú nás do vojny proti bratskému Rusku. Prekvitá korupcia a políciu ovládla čaputovská mafia, ktorá chce zapaľovať autá nevinným ľuďom.

Kto SKUTOČNE stojí za vraždou Kuciaka? Vie si to zrátať aj orangutan!
Pravda o smrti Jána Kuciaka... Štyri roky prostredníctvom odkazu Jána Kuciaka šíria nenávisť voči Smeru a hrajú sa na martýrov - liberáli, americké mimovládky, médiá, vláda, konštatuje opozičný poslanec Ľuboš Blaha vo svojom statuse na sociálnej... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Kde je to úžasné slušné Slovensko?

"Oni si fakt myslia, že im pomôžu patetické reči o Kuciakovi? Dva roky pri moci mohli zmeniť krajinu k tomu ich úžasnému "slušnému Slovensku" - výsledkom je len nenávisť, kolaps štátu a rozorvaná spoločnosť," konštatuje poslanec.

Podľa Blahu všetci iba predstierajú ľútosť nad smrťou Kuciaka, no "bez jeho smrti by Čaputová nikdy nebola prezidentkou a oni by nikdy nevládli". 

Zdroj: FB/ĽB

Kuciak by sa za vás hanbil!

Smerák upozorňuje, že za posledné týždne liberáli prehrali všetky politické bitky. A prišli aj o svoj hlavný tromf - "citlivovnímajúcu" prezidentku. "Čaputová sa stala symbolom pokrytectva, americkej servilnosti a politickej neschopnosti. Prečo sa neobrátila na ústavný súd? Prečo to Američanom podpísala tak extrémne rýchlo? Prečo zarezala referendum? Prečo ľuďom nadáva, že sú "omyl"? Prečo toľko zloby voči opozícii?"

"Môžu vrieskať, že Janko by to takto chcel. No jasné. Janko by chcel tanky, Janko by chcel jadrové bomby, Janko by chcel tretiu svetovú vojnu. A Janko by určite tlieskal, že rezort obrany vedie opočlovek. Dnes by sa za vás hanbil!" Uzavrel Blaha.

Už ste sa zamysleli? Kto by sa bez Kuciakovej vraždy vôbec do politiky nedostal?
Prestaňte skákať po hrobe Jána Kuciaka! Takto sa obul do koaličných politikov histotik, publicista a Kuciakov pedagóg Eduard Chmelár vo svojom statuse na sociálnej sieti. Čoraz viac pochybuje o oficiálnej verzii, kto stál za jeho vraždou v... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietam tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.