Kto SKUTOČNE stojí za vraždou Kuciaka? Vie si to zrátať aj orangutan!
21 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Pravda o smrti Jána Kuciaka... Štyri roky prostredníctvom odkazu Jána Kuciaka šíria nenávisť voči Smeru a hrajú sa na martýrov - liberáli, americké mimovládky, médiá, vláda, konštatuje opozičný poslanec Ľuboš Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti. Podľa neho sa aj prezidentka Čaputová na smrti novinára iba priživuje.

Komu vyhovovala vražda Jána Kuciaka?

"Každému je ľúto, že vyhasli dva mladé životy. Ale každý zároveň vidí, ako bola jeho smrť hyenisticky zneužitá na to, aby majdanisti povalili vládu Roberta Fica v roku 2018. Odvtedy tancujú na jeho hrobe," myslí si smerák.

Podľa Blahu sa väčšina ľudí ďalej pýta - komu vyhovovala vražda Jána Kuciaka? "Žeby tým, ktorí sa vďaka nej zbavili vlády Roberta Fica a vyšplhali k moci? Žeby tým, ktorí dnes na rohu ulice o morálke kážu?"

Pripomeňme fakty

Ďalej sa opozičný poslanec snaží v statuse pripomenúť, čo sa dialo pred Kuciakovou smrťou.

"Začnime v máji 2012. To mala prebehnúť štipľavá konverzácia na sociálnej sieti medzi údajnou objednávateľkou Alenou Zsuzsovou a Danielom Lipšicom. Lipšic to popiera, vraj ho hekli. Povedzme to inak – nie je vylúčené, že sa dve hrdličky stretli a spolupracovali. Tu niekde ten príbeh každopádne začína," myslí si Blaha.

R. Fico: Všetko je inak, len médiá sa nezmenili
Robert Fico (predseda Smeru-SD) si pripomína vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Vo svojom videu na sociálnej sieti rekapituluje dianie bezprostredne po vražde, ale aj po voľbách. Píše sa rok 2022 a všetko je inak, hovorí R. Fico. Nezmenili... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pripomína, že Ján Kuciak písal aj o Lipšicovi. Bolo to v roku 2015, keď sa zameral na podivné financovanie jeho strany NOVA, ktorá dnes sedí vo vláde po boku Matoviča.

Citujem Jána Kuciaka

A teraz prichádza to najdôležitejšie. Čo sa dialo zhruba polroka pred vraždou Jána Kuciaka? "V lete 2017 písal Ján Kuciak o Pente a v dnes už slávnej sms-ke zo 6.9.2017 spomína „zdroj“. Nejakého chlapa, od ktorého získal „tonu materiálov“ o „podvodoch hlavne Penty“. Citujem Jána Kuciaka," píše smerák.

Informácie, ktoré mal od svojho zdroja, zjavne vyvolali veľký rozruch v Pente a volal mu Kočner, že na neho bude hľadať špinu - stále sme v septembri 2017. Pripomeňme, že v tom čase Penta vlastnila denník SME a mala vďaka tomu obrovskú mediálnu moc, konštatuje Blaha.

Odmeny za ZOH 2022: Vlhová za medailu o polovicu menej, než Ledecká! A čo naši hokejisti?
Rozdiely v odmenách za medaile medzi krajinami sú obrovské! Na tohtoročných čínskych olympijských hrách sa udeľuje celkovo 327 medailí v rámci 15 rôznych športov. So zlatom, striebrom či bronzom sa ale nespája len prestíž, ale vo väčšine prípadov... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Kauza Mecom

"A tu sa dostávame k rozuzleniu. 15. januára 2018 si Penta najíma Daniela Lipšica, aby vyriešil kauzu Mecom. Tú kauzu, o ktorej mal Ján Kuciak "tonu materiálov" a možno sa o nej chystal písať. Lipšic je najatý ako právny zástupca Penty v kauze Mecom a dnes už vieme, že od Penty za svoje služby dostal 240 tisíc eur. Za čo toľko peňazí? Podľa výpovedí vrahov bola vražda objednaná v januári 2018. Čiže v tom istom čase, kedy bol najatý Lipšic, aby vyriešil kauzu Mecom. O mesiac na to, 21. 2. 2018, Jána Kuciaka zavraždili," popísal Blaha podľa neho relevantné fakty.

Lipšic pri zdroji

A pokračuje: "Po vražde sa Lipšic okamžite stáva obhajcom Kuciakovcov. Niekto by mohol povedať, že potreboval prístup ku spisu. Z toho spisu, z ktorého začali unikať informácie a mediálne sa manipulovalo s verejnou mienkou. Tom Nicholson vymyslel konšpiráciu o talianskej mafii a cez ňu potom povalili vládu – úplne profesionálne, ako sa to robí počas farebných revolúcií."

Vďaka vražde Jána Kuciaka sa podľa poslanca k vláde dostali dvaja gauneri - Matovič a Lipšic. Ich strany, OĽaNO a NOVA sú súčasťou najsilnejšieho vládneho subjektu. "A začalo zahladzovanie stôp. A strašidelné čistky."

Prezidentka si uctila pamiatku novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice
Prezidentka SR Zuzana Čaputová si v pondelok vo Veľkej Mači uctila pamiatku zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. Pred dom, v ktorom boli zavraždení, položila kvety a zapálila sviečku. "Pred štyrmi rokmi sa... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Vedel príliš veľa

"Netrvalo dlho a vo väzbe zomrel Milan Lučanský, bývalý policajný prezident, ktorý stál na čele polície, keď sa vyšetrovala vražda Jána Kuciaka. Vedel príliš veľa. Lipšic sa stal šéfom špeciálnej prokuratúry. Liberáli majú svoju vládu, Američania majú, čo chcú, kruh sa uzavrel," konštatuje Blaha.

Rozbuška pre štátny prevrat

Podľa Opozičného poslanca však dve veci bijú do očí. "Po prvé, nech si vraždu Kuciaka objednal ktokoľvek, ak nebol orangutan, musel si zrátať, že poprava novinára so snúbenicou bude rozbuškou pre štátny prevrat. Po druhé, kde sa v prípade Kuciak pozriete, tam sa motá Lipšic."

"A denník SME - ten, čo zohral po vražde Jána Kuciaka tú najšpinavšiu úlohu - dnes zo seba robí martýrov. Vraj Fico a Blaha šíria zoznamy zradcov a kritizujú novinárov. Z nejakého čudného dôvodu Veľká fašistická trojka (SME, Denník N a Aktuality) nadobudli pocit, že to, čo robia, je novinárčina. Groteskné," uzavrel Blaha.

Koalícia je na nože! Remišová rozdáva BANy
Veronika Remišová rozdávala. A nie hocikde. Na sociálnej sieti. A nerozdávala hocičo. Rozdávala BAN-y. Nielen pre opozíciu, ale aj pre kolegov z koalície. A rozdávala aj pre iných. Pre tých, ktorí si dovolili mať na reformu súdnictva iný názor, ako... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietam tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.