Podpredseda Smeru - SD: Bojím sa o život Maroša Žilinku
20 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Generálny prokurátor Maroš Žilinka na svojej sociálnej siti zverejnil status o tom, že neuhne ani o milimeter. Isto tým naráža na tlaky na jeho osobu zo strany politikov a časti médií za to, že nekoná podľa predstáv súčasnej koalície. Na tento jeho status promptne zareagoval poslanec NRSR Ľuboš Blaha (Smer - SD). Titulok k jeho textu je závažný: Chystá sa likvidácia Maroša Žilinku?

„Ten lynč, ktorý sa v médiách rozpútal proti GP Žilinkovi, pripomína skôr hitlerovskú Tretiu ríšu než demokratický štát v 21. storočí. Čo sa to, preboha, deje? Väčšinu liberálnych médií kontrolujú Američania. Rovnako majú pod palcom aj vládnu koalíciu, vrátane prezidentky. Žilinka zaútočil na prítomnosť amerických vojsk, a tak ho treba zlikvidovať,“ píše zostra Blaha.  

M. Žilinka zasiela silný odkaz!
Generálny prokurátor Maroš Žilinka prostredníctvom sociálnej siete zasiela silný odkaz. Po neutíchajúcom a stupňujúcom sa politicko-mediálnom tlaku, sa nevzdáva a odkazuje: "Neuhnem ani o milimeter" Podľa tlačovej agentúry SR, strana Za ľudí... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Obáva sa metód „lipšicovsko-matovičovskej mafie“, pripomína smrť Milana Lučanského a iných svedkov vyšetrovania. Spomína aj nekalé praktíky vyšetrovateľov, tzv, čurillovcov, ktorí hovoria o likvidovaní opozície a svojich kolegov. Podaril sa im po smrti novinára J. Kuciaka zbaviť nepohodlnej vlády Roberta Fica. Blaha to označuje za majdan.

Žilinka sa vzoprel

„Vďaka majdanu z roku 2018 dostali do Prezidentského paláca Zuzanu Čaputovú, ktorá - presne podľa inštrukcií - bez reptania podpísala pozývací list pre americkú armádu proti vôli väčšiny národa. Lenže - vzoprel sa Maroš Žilinka. Vzoprel sa Smer. Vzopreli sa ľudia. A tak sa spustila štvavá kampaň, za ktorú by sa nemusel hanbiť ani Goebbels pred Krištáľovou nocou,“ tvrdí Blaha.  

Spomína aj vlastnú skúsenosť, keď noviny SME, Denník N a Aktuality viedli štvavú kampaň proti nemu o tom, ako ho treba zničiť a zastaviť. Doslova. „Naposledy sa takýto mediálny lynč v demokratických pomeroch odohral v roku 1968 v západnom Nemecku. Terčom bol študentský revolucionár Rudi Dutschke. Aj vtedy pravicové milionárske médiá vrieskali, že ho treba zastaviť. A že je taký ,-ista´ a onaký ,-ista´. Výsledkom hecovačky bolo, že ho dostrieľal nejaký šialenec, keď išiel kúpiť deťom lieky do lekárne,“ varuje Blaha.  

Primátor Holiča: Odíďte, zmiznite, vypadnite!
Zdenko Čambal, primátor mesta Holíč a podpredseda SNS na svojom profile na sociálnej sieti zavesil mimoriadne ostré hodnotenie súčasnej vlády. Uviedol ho symbolickým názvom: Desať rán egyptských. Pre Slovensko je podľa Čambala jedenástou biblickou... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ján Papuga

„Liberálna“ tlač brojí proti inému názoru

Toto isté podľa neho dnes robí slovenská liberálna tlač. Nielen proti Blahovi. Najnovšie aj proti M. Žilinkovi. Blaha sa obáva o jeho život. Pritom médiá vytvárajú ilúziu, že najväčší problém na svete je, že sa pred Benčíkovým domom zíde pätnásť demonštrantov.  

„Kašlite na Benčíka. Skutočným problémom je, že vláda, médiá a istá ambasáda tu šíria chorobnú nenávisť voči opozícii a voči generálnemu prokurátorovi, ktorý im nevyhovuje. Organizujú pogromy, aké tu neboli od druhej svetovej vojny.

Podporme generálneho prokurátora

Maroša Žilinku už raz mafia chcela zlikvidovať. Dokonca aj s rodinou. Zovšadiaľ pribúdajú signály, že mu idú opäť po krku - iná mafia, možno ďaleko nebezpečnejšia. Vyjadrime spoločne podporu generálnemu prokurátorovi Marošovi Žilinkovi, priatelia. Ten teroristický tlak, ktorý na neho liberáli vyvíjajú, je v rozpore so všetkými princípmi demokracie aj právneho štátu!“ končí svoj status poslanec NRSR.

Spevák M. Greksa reaguje na zhromaždenie pred bytovkou poslanca
Spevák Marián Greksa sa vyjadril k zhromaždeniu pred bytovkou, v ktorej býva poslanec NRSR Ján Benčík (SaS). Odmieta takéto aktivity ako zo strany odporcov vlády, tak aj zo strany predstaviteľov pravice, ktorí pred dvoma rokmi tento trend... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.