Spevák M. Greksa reaguje na zhromaždenie pred bytovkou poslanca
20 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Spevák Marián Greksa sa vyjadril k zhromaždeniu pred bytovkou, v ktorej býva poslanec NRSR Ján Benčík (SaS). Odmieta takéto aktivity ako zo strany odporcov vlády, tak aj zo strany predstaviteľov pravice, ktorí pred dvoma rokmi tento trend oživili.

Včera som sa dočítal, že pred panelák, kde býva poslanec Národnej rady Benčík, prišli nasrdení občania, ktorí polepili vchod plagátikmi s jeho fotkou a nápismi ako vlastizradca a podobne. Potom sa im podarilo dostať aj do vchodu a pred jeho dvere, kde takisto nalepili tento plagátik a búchali mu na dvere a vyzývali ho, aby vyšiel von. On nevyšiel a zavolal policajtov.

P. Pellegrini: Koalícia na čele s I. Matovičom nemá čo hovoriť o kultúre (VIDEO)
Peter Pellegrini, poslanec NRSR a predseda strany Hlas - SD na svojom FB profile sa vrátil k vystúpeniu ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO), ktorý v rámci rozpravy k odvolávaniu ministra vnútra Romana Mikulca odkázal okrem iného predsedajúcemu... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Aj keď výsostne nesúhlasím s jeho „udavačskou“ činnosťou , kde vešia na internet mená, fotky, printscreeny ľudí, s ktorých činnosťou nesúhlasí, myslím si, že to, čo urobili tí protestujúci, je už veľmi za čiarou.

Mohlo by sa to skončiť lynčom

Tak isto, ako boli cez čiaru demonštrácie pred Bonaparte, v Trnave a hocikde inde, keď obťažujete rodinu a susedov dotyčnej nenávidenej osoby. A urobil dobre, že nevyšiel, lebo sa to mohlo skončiť aj lynčom, pretože nálada davu je vžy nevyspytateľná a ťažko kontrolovateľná,“ napísal Greksa.  

Toto by sa podľa neho nemalo diať. Greksa si spomenul aj rok 2018, keď pred voľbami pravica a nezávislí nahádzali v Petržalke niekoľko desiatok tisíc plagátov s menami a fotkami petržalských poslancov s výzvou, aby ich nevolili. Len preto, že hlasovali inak, ako si želali.

SaS podáva pre vyhrážky poslancom trestné oznámenie, pridalo sa aj OĽANO
Poslanci Národnej rady (NR) SR za SaS podávajú v utorok trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu šírenia poplašnej správy, podnecovania a ohovárania. Informoval o tom poslanec SaS Ján Benčík. Oznámenie sa týka vyhrážok... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.