Vážení občania zalezte a nezavadzajte!
20 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Rezort obrany upozorňuje na plánované presuny vojenskej techniky cez územie Slovenska. Citujeme z TS MO SR.

Ministerstvo obrany SR upozorňuje obyvateľov Slovenska, že v období od 21. do 27. februára 2022 je cez územie SR plánovaných dvadsaťosem cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl.

Schválené a punktum

Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity bol riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky.

V období od 21. do 27. februára 2022 sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR v rámci Slovenska, a to na trasách Dubnica nad Váhom – Martin, Prešov – Michalovce, Sliač – Moldava nad Bodvou, Michalovce – Lešť, Prešov – Trebišov, Poprad – Martin a späť, Trebišov – Poprad, Močiar – Martin a späť, Mierovo – Sliač, Poprad – Nemšová a späť, Sliač – Zvolen, Zvolen – Mierovo, Poprad – Prešov, Piešťany – Prešov, Nitra – Piešťany, Prešov – Nitra, Banská Bystrica – Prešov a späť, Levice – Zemianske Kostoľany a späť, Trenčín – Zemianske Kostoľany a späť, Kuchyňa – Zemianske Kostoľany a späť a tiež v rámci Trebišova.

Na budúci týždeň sú plánované aj železničné presuny techniky OS SR na trasách Levice – Sása-Pliešovce a Zemianske Kostoľany – Kuchyňa.

Pomýlený Šipoš: Vulgárni vyšetrovatelia nie sú problém
O situácii v polícii či v justícii v Sobotných dialógoch (19. februára) diskutovali predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš a podpredseda Národnej rady (NR) SR Juraj Blanár (Smer-SD). Odvolávanie R. Mikulca Juraj Blanár ministra Mikulca... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

____________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.