Pomýlený Šipoš: Vulgárni vyšetrovatelia nie sú problém
19 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

O situácii v polícii či v justícii v Sobotných dialógoch (19. februára) diskutovali predseda poslaneckého klubu OĽANO Michal Šipoš a podpredseda Národnej rady (NR) SR Juraj Blanár (Smer-SD).

Odvolávanie R. Mikulca

Juraj Blanár ministra Mikulca (OĽaNO) tvrdo kritizoval kvôli manipulácii vyšetrovania M. Šipoš to celé vníma ako vytrhávanie z kontextu: "Jediným previnením Romana Mikulca je, že nechal policajtov, vyšetrovateľov v pokoji pracovať," zdôraznil Šipoš.

Raz vyjde najavo,

kto ovplyvňoval políciu a súdy. Šipoš tiež tvrdí, že súčasná vláda nebude robiť to, čo tá predtým. Výroky z odposluchov vyšetrovateľov NAKA síce nepovažuje za slušné, no ospravedlňuje ich tým, že "ľudia občas vybuchnú. Nemyslím si, že toto ovplyvnilo vyšetrovanie, keď medzi sebou komunikovali vulgárne." Uznal, že ak sa preukáže spáchaný trestný čin, mali by skončiť. 

Mikulec tam nepatrí

"Z tohto pohľadu minimálne politická zodpovednosť tam musí byť okamžite vyvodená," uviedol Blanár, podľa ktorého je neprípustné to, ako koalícia kryje ministra. "Minister je v tom spoločne s Lipšicom." vyhlásil. Asi každý uzná, že keby sa toto dialo za vlády R. Fica, Igor Matovič  (OĽaNO) by v parlamente protestoval ako prvý.

Dnes je deň, kedy smiem
Som hokejový fanúšik. Teda - fanúšik slovenskej hokejovej reprezentácie. Nie, len keď sa "našim" darí, ale aj keď chodíme so "zvesenými nosmi", lebo naši prehrali. Ale o inom som chcela. Úsmevná spomienka z vlaku Piatkové neskoré popoludnie.... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.