Rado Baťo: Hanba na sto rokov
19 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

O hanbe na sto rokov, píše Rado Baťo, bývalý poradca exprezidenta Andreja Kisku. Priznáva, že svoločou vo vláde úprimne pohŕda, ale ako tradičný hejter jej na sociálnej sieti aj tak venoval pár riadkov, ktoré súvisia s hlasovaním o reforme súdnej mapy. 

"Ono, to neúspešné hlasovanie parlamentu o reforme súdnej mapy sa už človeku ani nechce komentovať. Lebo veď, čo nové sme sa dnes dozvedeli o stave republiky? Nič," píše Rado Baťo. 

"Vekslák je vekslák, Heger je nula, Matovič pomstychtivý krivák, Remišová presne taká hlúpa ako vyzerá, a čím dlhšie bude táto partička pri moci, tým väčšie škody napácha," dodáva.

Igor Melicher: Inde by padali vlády, len naši koaliční poslanci sú ako tie tri povestné opice
Odvolávanie Mikulca ukázalo podľa Igora Melichera, mladého sociálneho demokrata prázdnotu, ktorá vypĺňa poslancov koalície. Melicher je presvedčený, že koaliční poslanci sú ako tie tri povestné opice - nevidia, nepočujú, nepovedia. Mladý sociálny... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Hanba na sto rokov

"Tuto na internetoch sa netajím, že svoločou vo vláde úprimne pohŕdam. Ale aj my, tradiční hejteri, sme po parlamentných voľbách museli uznať, že koalícia získala silný mandát obnoviť dôveru v spravodlivosť a oživiť právny štát, ktorý Fico a spol. znásilnili a zničili," píše.

V skutočnosti to bolo podľa Baťa jediné, čo sa od nich ako–tak legitímne čakalo.

"Vzhľadom na neveľmi príčetné personálne zloženie sa sofistikovaná politika v iných oblastiach nepredpokladala.," dodáva.

Dag Daniš: Dúfam, že návrat do normálu nie je len mimoriadne opatrenie autorít
Dag Daniš sa v komentári s názvom "Medzi neočkovanými a očkovanými sa to vyrovnáva," ktorý bol zverejnený v konzervatívnom denníku Postoj venuje uvoľňovaniu opatrení v súvislosti s pandémiou Covid 19. Dúfa, že návrat do normálu nie je len... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Jediná zmena, ktorá túto vládu prežije, bude Žilinka

"Bola to naivná nádej, že spravodlivosť nášmu štátu vrátia vekslák a psychopat. Ale účelom toho textu nie je haniť naivitu voličov. Aj skeptickejší jedinec čakal, že vládu donúti konať aspoň pud politickej sebazáchovy. A tri–štyri užitočné zmeny urobí, aby bolo o čom hovoriť v kampani.
Lenže to sme ani my hejteri nedokázali doceniť, aký kŕdeľ malicherných, slaboduchých a pomstychtivých magorov a magoriek sa nám do tejto koalície dokázal zletieť," vysvetľuje Rado Baťo. 

Je presvedčený, že to posrali tak, že dnes si Fico, Kaliňák a Gašpar môžu zorganizovať tlačovku o ovplyvňovaní orgánov činných v trestnom konaní a národ ich nevysmeje a nepošle do psej matere.

"Chápeš, Fico, Kaliňák a Gašpar!?" Kladie otázku Rado Baťo.

"Havária reformy súdnej mapy je už len čerešničkou na torte. V polovici volebného obdobia to vyzerá tak, že jedinou zmenou v oblasti spravodlivosti, ktorá prežije túto vládu, bude Žilinka na generálnej prokuratúre. Fakt, že díky," komentuje v závere príspevku kroky súčasnej vládnej koalície.

Odkazy pre Remišovú: Takže nie za ľudí, ale za seba. Smutné
Veronika Remišová rozdávala. A nie hocikde. Na sociálnej sieti. A nerozdávala hocičo. Rozdávala BAN-y. Nielen pre opozíciu, ale aj pre kolegov z koalície. A rozdávala aj pre iných. Pre tých, ktorí si dovolili mať na reformu súdnictva iný názor, ako... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.