Problémy, nezhody, krik a výčitky! Mikulca opúšťa už aj jeho hovorkyňa
12 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Nevydržala ani dva roky! Bývalá partnerka ministra obrany Jara Naďa a hovorkyňa jeho kolegu z vlády Romana Mikulca Barbara Túrosová sa rozhodla. Svojho v dnešnej dobe ťažko skúšaného šéfa opúšťa. Prečo? Jej dôvody veľa vysvetľujú!

Na rezorte vnútra Túrosová pôsobila ako hovorkyňa a aj na poste riaditeľky odboru kancelárie ministra. Po pár mesiacoch zarezávania u Mikulca sa s Naďom rozišla a teraz končí aj v pracovnom vzťahu s ministrom vnútra. Pre denník Nový Čas vysvetlila, čo je za tým.

Skončila s Naďom aj s Mikulcom

Minister obrany Naď tvoril pár s Túrosovou šesť rokov a majú spolu štvorročného syna Adamka. Po voľbách získala sympatická blondínka flek hovorkyne ministra vnútra u Naďovho kolegu z OĽaNO Mikulca. 

Zdroj: FB/Jaro Naď

Pretrvávajúce rozdielne pohľady na spôsob komunikácie

„Na svojej pozícii oficiálne končím v pondelok. Po dlhšom zvažovaní som sa rozhodla zmeniť pracovné prostredie z dôvodu pretrvávajúcich rozdielnych pohľadov na spôsob a mieru komunikácie," uviedla Túrosová.

Dodala však obligátne, že "som vďačná za túto príležitosť, dva roky v rezorte vnútra boli pre mňa obrovskou profesionálnou aj ľudskou skúsenosťou a verím, že naše vzťahy zostanú aj do budúcna korektné".

Obchodníci varujú: Pripravte sa na takéto ceny potravín!
Väčším problémom ako koronavírus je dnes rastúca inflácia! Obchodníci priblížili, čo nás čaká v tomto roku, dokedy bude pokračovať neúprosné zdražovanie a na aké ceny sa treba pripraviť. Zdražovanie bude pokračovať hlavne v prvom polroku tohto... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Dlhodobo veľké problémy a nezhody

Podľa informácií denníka mali v rezorte už dlhodobo veľké problémy a nezhody nastávali pravidelne práve medzi ministrom a Túrosovou. Z kancelárie sa mal viackrát dokonca ozývať krik a výčitky.

Hovorkyňa si tak nakoniec povedala dosť a odchádza na vlastnú žiadosť. Či má v zálohe iné miesto v štátnej správe, nešpecifikovala. Funkcia riadteľa tlačového odboru zostane po jej odchode neobsadená. 

Merčiakov exšéf išiel s pravdou von: Naložil komentátorovi, vedeniu RTVS aj šéfovi parlamentu!
Merčiakov "komentár roka" plní už niekoľko dní stránky novín a webov. Mnohí sa ho zastávali a vo vulgarizmoch v étere dokonca nevidí problém ani vedenie RTVS. Čo si však o tom myslí Merčiakov bývalý šéf, si komentátor veru za klobúk... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.