Páni si dali "do zubov" Borguľa versus Naď
12 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Začalo sa to bežným statusom poslanca Martina Borguľu (SME - rodina a pracuje srdcom) na sociálnej sieti. Aj keď, celkom nie je bežné, že koaličný poslanec si podá koaličnú politiku.

"Americká vyjednávacia metóda obrannej zmluvy, tzv. “rýchle strhávanie leukoplastu” veľmi ublížila našej spoločnosti." Píše poslanec NR SR martin Borguľa.

Pokračuje v známej kauze (jmána hloupých na všech sloupých -české príslovie)  konštatuje, že "to, čo sa deje kolegom poslancom, má ľudsky veľmi mrzí. Vyhrážky do slušnej spoločnosti nepatria, ALE…"

A čo máme za tým ALE?

"Ako prebiehalo prijatie zmluvy?:
-zatajovanie
-nulová diskusia
-pripomienkovanie cez sviatky
-rýchly let do 🇺🇸 a podpis
-mimoriadna schôdza
-nočné rokovanie
-lámanie poslancov 
-ultrarychly podpis prezidentkou" Píše Martin Borguľa.

Výklad z pohľadu autora statusu

"Američania si zvolili cestu rýchleho strhávania leukoplastu. Chceli urobiť tu zmluvu rýchlo, bez diskusie, cez sviatky. Presne ako keď si chcete čo najbezbolestnejšie strhnúť z rany leukoplast. Lenže naša krajina má hlboké rany z minulosti. Rany, ktoré ešte nie sú zahojené. Rokom 1968 budeme ešte dlho trpieť. Práve preto by si mali AMERICKÍ PRISLUHOVAČI A POLITICKÍ AMATÉRI  Ivan Korčok a Jaro Nad - minister obrany SR, OĽANO spytovať svedomie. Ja byť v ich koži, tak zvážim svoje ďalšie pôsobenie v politike. Práve oni sú zodpovední za to, čo sa deje na Slovensku, práve oni sú zodpovední za to, čo sa deje kolegom poslancom! Žiaľ, takáto je pravda!!!
Keby zvolili kultivovanú cestu intenzívnej diskusie, dialógu, všetko by bolo inak. Tu sa kopnčí status Martina Borguľu

Nastupuje minister obrany Jaro Naď  OĽaNO - v komentári

"Martin Martin, raz ma to tvoje divadlo prestane baviť a začnem všade písať, čo nám všetkým reálne hovoríš… Nech sa páči, rob si marketing, aký chceš, ale mňa do toho láskavo neťahaj. Ty amatér…"

Martin Borgula - začína sa ping-pong

"Jaro Nad - minister obrany SR, OĽANO čo ti všetko hovorím? No Jaro hrrrrr do toho!!!! Cesta voľná! Bude dosť trapas ak teraz niečo nenapíšeš. Nikdy som od teba nič nechcel a ani chcieť nebudem, na to som ja do politiky nešiel. To že sme si na svetovom pohári v jasnej potykali, ešte neznamená, že budem obhajovať keď niečo robíš zlé. Prosím píš. ČO VÁM VŠETKÝM HOVORÍM? to má fakt zaujíma

Jaro Nad - minister obrany SR, OĽANO

"Martin Borgula Ok, začneme tým, že “ty nie si proti zmluve, len vieš Jaro, to musím hrať na svojich voličov, ,lale budem ticho, už sa nebudem vyjadrovať verejne, ja viem, že je to dôležité”. Martin, rob si čo chceš, ale keď ty mňa budeš nazývať americkým prisluhovačom a politickým amatérom, tak ja teba začnem nazývam napríklad miliardovým upratovačom na obrane. Všakže. Rozdiel bude v tom, že kým tvoje okydávanie je politický prd vo vetre hodný Blahu, ja by som napísal čistú pravdu…"

Martin Borgula

"Jaro Nad - minister obrany SR, OĽANO tak toto je čistá hrubá odporná lož kámo! Mne je úplne sedem či ma zvolia alebo nie. Tak rozmýšľaš akurát ty! Ja sa správam podľa svojho presvedčenia a svedomia! Ja nebojujem proti zmluve, ja bojujem proti spôsobu akým si ju tlačil. A kľudne má nazývaj milardovym upratovačom. Moja rodina vybudovala mnoho funkčných pekných firiem, čo si vybudovavl ty Jaro? Len nenávisť. Si amatér a výsledok tvojho politického amaterizmu je to, čo sa aktuálne deje v našej krásnej vlasti.

Jaro Nad - minister obrany SR, OĽANO

Ach Martin Martin. Nevadí. 

Martin Borgula

Jaro Nad - minister obrany SR, OĽANO ale pokračuj Jaro, už sme to začali, tak si to tu vyrozprávajme. Len neklam. Ja mám rád otvorené vzťahy. Ľudia má poznajú ako človeka - čo na srdci to na jazyku. Píš, keď si už začal že písať budeš tak dávaj...

A tu nejak ústny súboj skončil...

Hujerovia vojny
Prezident Ukrajiny Volodymyr Oleksandrovyč Zelenskyj je nasr...sštvaný. Má aj s obyvateľstvom jeho krajiny, nášho suseda, až po krk vyhlásení o začiatku vojny. Mimochodom, za zmienku stojí, že pán prezident Zelenskyj nehovorí o tom, kto má na jeho... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_________________________________

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.