Ukrajina sa pripravuje na vojnu
11 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Túto závažnú informáciu dnes povedal šéf ruskej zahraničnej spravodajskej služby Sergej Naryškin. Podľa neho sú prípravy v plnom prúde.

Obeť, alebo agresor

„Všetky bojaschopné jednotky Ozbrojených síl Ukrajiny sú sústredené na hraniciach s Donbasom. Dochádza k masívnemu presunu stoviek ton vojenskej techniky a munície z amerických základní v Európe, Veľkej Británie a Kanady. Buduje sa kontingent poradcov a inštruktorov zo špeciálnych síl NATO. Existujú dokonca informácie o výskyte nadnárodných skupín džihádistických militantov.“ Podľa Naryškina má tajná služba v rukách jasné dôkazy o týchto aktivitách.

Falošné biele prilby

Ukrajina vraj pripravuje aj sériu provokácií v Sýrii na demarkačnej línii s tým, že ukrajinský vojaci sa budú vydávať za takzvané „biele prilby“. „Kontingent propagandistických síl západných médií sa tam mnohonásobne zvýšil,” povedal Naryškin.

Amerika má plán

Moskva uviedla že za všetkým napätím v regióne stoja Spojené štáty a opätovne potvrdila, že Rusko žiadnu vojenskú akciu na Ukrajine nechystá. „Hlavným cieľom USA je démonizovať Rusko a postaviť ho do pozície agresora“ uviedol na záver šéf ruskej spravodajskej služby.

Zapálime Santusovej auto- Slovenská republika ako právny štát prestala existovať (VIDEO)
Len pred niekoľkými minútami skončila tlačová beseda strany Smer SD. „Téma je tak vážna a horúca, že neznesie odklad.“ Začal tlačovku predseda strany Róbert Fico. „ Je to hrôzostrašný príbeh rozkladu právneho štátu a najstrašnejšie na tom je že o... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.