Zapálime Santusovej auto- Slovenská republika ako právny štát prestala existovať (VIDEO)
11 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Len pred niekoľkými minútami skončila tlačová beseda strany Smer SD. „Téma je tak vážna a horúca, že neznesie odklad.“ Začal tlačovku predseda strany Róbert Fico. „ Je to hrôzostrašný príbeh rozkladu právneho štátu a najstrašnejšie na tom je že o všetkom vedel a všetko riadil minister vnútra Mikulec.“

Zničiť Smer

To bola podľa predsedu strany najdôležitejšia úloha pre NAKU a vybraných prokurátorov. „Úloha je spraviť Smer ako zločineckú skupinu a tak úplne zničiť opozíciu. Fica treba robiť, Kaliňáka a Pellegríniho“ toto sú prepisy legálnych odposluchov uviedol Róbert Fico.

Brutálne praktiky

Skupina vyšetrovateľov NAKA vedená Čurilom sa podľa predstaviteľov Smeru podieľala na vykonštruovaných procesoch s jasným cieľom. „Treba pozatvárať celú opozíciu“ čítal dnes z prepisov odposluchov Fico

Odhalila ich policajná inšpekcia

Na čele tímu stála vyšetrovateľka Diana Santusová a akcia dostala názov Oblúk. Vyšetrovatelia inšpekcie postupne odhaľovali aké neprávosti sa na pôde NAKA diali a začali konať. A tak NAKA prešla do protiútoku s hlavným cieľom odstrániť Santusovú.

Zapálime jej auto kanistrom

Róbert Fico pokračuje v čítaní prepisov z odposluchov vyberáme.

18.Júla 2021  vyšetrovateľ Peter Ďurka „Zapálime jej auto kanistrom, treba ju spraviť a zatvoriť do väzby, len nech dá echo minister mi ju zastavíme do p.....“ 

Rozzúrený Kaliňák

"To čo vytvorila NAKA a vybraní prokurátori za plnej podpory ministra vnútra Mikulca je zločinecká skupina a my ideme v pondelok podať návrh na odvolanie ministra vnútra."

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.