Nielen vlastizrada, už aj korupcia! Tvrdí Uhrík o Naďovi
12 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Ďalší škandál ministra Naďa na obzore! Zdá sa, že tento minister nebude v budúcnosti súdený len za vlastizradu, ale zrejme aj za korupciu. Toto skonštatoval na facebooku europoslanec Milan Uhrík. Takto podľa neho vyzerá transparentnosť typická pre schránkovú firmu OĽaNO!

Generál Jozef Viktorín z hnutia Republika upozorňuje na zázračne rýchly nákup transportérov, ktoré realizuje ministerstvo obrany. "Modernizácia Ozbrojených síl SR pod vedením ministra Naďa pokračuje raketovým tempom a hlavne „transparentne“. Jeho schopnosť profesionálne riadiť, resp. neriadiť rezort obrany je dôverne známa."

Eseročka OĽaNO

Podľagenerála počas diskusie o „obrannej dohode“ a početných protestov Naď v tichosti začal testovať bojové vozidlá 8x8. Ministerstvo vraj transparentne oslovilo 33 krajín. "Chcem podotknúť, že táto informácia je čistou urážkou občana. Prečo? Všetci totiž vedia, že v Európe sú maximálne 4-5 výrobcovia v tomto segmente," upozorňuje.

Ministerstvo dostalo päť ponúk troch druhov vozidiel a nakoniec ako sa ukázalo, že vojaci skúšali len dva! Vzhľadom k „transparentnosti“, ktorá je „eseročke OĽaNO“ vlastná, celkom príznačný krok, hovorí Viktorín.

Neuveriteľne šikovní Slováci

"Chcem uviesť, že Austrálčania testovali podobné vozidlá niekoľko mesiacov, Česko šesť týždňov a Ministerstvu obrany SR stačili štyri dni! Áno, čítate správne. Štyri dni!" Krúti hlavou generál.

Ako doma zvládnuť omikron? Lekár radí, čo je najdôležitejšie
Omikron Slovákov trápi aj naďalej! Aj keď nápor na nemocnice je zatiaľ v norme, pribúdajú desiatky tisíc nakazených denne. A to znamená, že ľudia sa liečia doma. Čo treba robiť pri pozitívnom teste? Na otázky pre HN odpovedal lekár Marián... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

"Viete, moje skúsenosti jednoznačne potvrdzujú, že za štyri dni nie je možné vykonať ani kontrolné merania, nieto otestovať vozidlá v riadnych podmienkach. Áno, tu som očakával, že testovanie, za ktoré zaplatí občan obrovské finančné prostriedky, bude minimálne 5-6 týždňov. Ako vidím, márne."

Veď na bezpečnosti posádok nezáleží

Podľa času testovania na bezpečnosti posádok podľa Viktorína asi ministrovi nezáleží. Hlavne, že kúpime. To napovedá, že testovanie je len akési klišé a o víťazovi je už pravdepodobne dávno rozhodnuté, myslí si generál.

A Uhrík k analýze Viktorína dodáva: "Odborné skúšky, ktoré trvajú štandardne celé mesiace skrátil Naď na pár dní. To si môžu vojaci pozrieť akurát tak farbu, vyskúšať sedačky, pochytať volant... a Naď už ma nakúpené."

"Transparentnosť typická pre schránkovú firmu OĽaNO. Žiadame Naďa a Ministerstvo obrany o vysvetlenie!" Uzavrel europoslanec.

Liberálne médiá idú Blahu ukameňovať! Neuveríte, čo im prekáža
Nenávisť šíria liberáli, nie my! Vytvorili tu atmosféru občianskej vojny, nadávajú ľuďom do dezolátov, opíc a luzy, ženú nás do vojny s Ruskom a ešte aj zobrali opozícii právo vysloviť názor v NR SR. Zamýšľa sa nad liberálnymi médiami vo svojom... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.