Liberálne médiá idú Blahu ukameňovať! Neuveríte, čo im prekáža
11 | 02 | 2022 I Diana zaťková

Nenávisť šíria liberáli, nie my! Vytvorili tu atmosféru občianskej vojny, nadávajú ľuďom do dezolátov, opíc a luzy, ženú nás do vojny s Ruskom a ešte aj zobrali opozícii právo vysloviť názor v NR SR. Zamýšľa sa nad liberálnymi médiami vo svojom statuse na sociálnej sieti opozičný poslanec Ľuboš Blaha.

Verejný zoznam vlastizradcov

"Od rána ma Denník N a SME bombardujú otázkami, ako som si mohol dovoliť zverejniť Zoznam vlastizradcov. Veď oni predsa ako tajní agenti USA majú právo na utajenie. A že čo si teraz počnú úbohí poslanci koalície, ktorých doteraz nikto nepoznal a dnes celé Slovensko vie, že podporili americkú okupáciu," prezrádza, čo najviac zaujíma mainstreamové médiá Blaha v úvode statusu.

Smerák upozornil, že zverejnil len to, čo aj tak svieti na stránke NR SR. "Ľudia majú právo poznať ich tváre. Nie je predsa možné, že tu 79 no-namov rozhoduje o osude Slovenska a ľudia ani netušia, že v ich meste býva takýto zradca. Keď nemá žiadnu zodpovednosť, jasné, že iba stláča gombíky podľa pokynu od Naďa - a tak to potom aj vyzerá," skonštatoval.

Veď o tom je demokracia

Zároveň upozornil, že nevyzýva k žiadnemu násiliu ani k tomu, aby sa im ľudia vyhrážali. "Ale hádam nie je nič zlé na tom, aby ľudia poznali svojich zástupcov v parlamente a aby ich mohli konfrontovať s ich hlasovaniami. Veď o tom je demokracia."

Mikulec znova v hľadáčiku GP! Dostane tentokrát aspoň po prstoch, alebo mu to znova prejde?
Minister vnútra Roman Mikulec čelí ďalšiemu podozreniu! Generálna prokuratúra zároveň vyjadrila v súvislosti s konaním príslušníkov NAKA obavy o zachovanie princípov právneho štátu v tejto krajine, informujú Hospodárske Noviny. Vymyslené dôvody na... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Čo ho však zarazilo najviac, to bol moralizujúci tón liberálnych médií. "Vraj šírime nenávisť. Vážne? Pripomenul som našim cteným novinárom, ako oni šírili nenávisť voči Smeru po vražde Jána Kuciaka."

Mafia, ruskí agenti, extrémisti

Liberálne médiá podľa Blahu píšu o Smere ako o "mafii", ako o "ruských agentoch", ako o "extrémistoch"... "Šíria špinu a lži. Ale to nevadí, to sa smie. Liberáli môžu. Ale keď napíšete, že Krúpa je z Bratislavy a Čaputová z Pezinka, tak to je národná katastrofa."

Poslanec pripomína, ako dnešní vládni politici huckali masy pred príbytok Roberta Fica či Pavla Pašku. Zvláštne, že vtedy sa médiá neprežehnávali, že - ach, čo ak sa niekomu z politikov niečo stane! 

Vyhranené názory, či konšpirácie a bludy? Posúďte sami, ako sú na tom naše celebrity
Viaceré slovenské hviezdy a hviezdičky svojimi názormi často ovplyvňujú davy, ktoré ich neraz nasledujú. Ich postoje však môžu byť dosť často diskutabilné. Ktoré z celebrít to svojimi statusmi či názormi prepískli? Jožo Ráž Hudobná legenda je už... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Dezoláti, opice, luzy

"Je mi zle z toho, akí sú falošní. Vytvorili tu atmosféru občianskej vojny, nadávajú ľuďom do dezolátov, opíc a luzy, ženú nás do vojny s Ruskom a ešte aj zobrali opozícii právo vysloviť názor v NR SR. A teraz vyplakávajú, že som si dovolil zverejniť ich fotografie a mestá, v ktorých bývajú," rozohnil sa Blaha.

Podľa smeráka nikto nešíri nenávisť viac ako Denník N, SME, Aktuality a Markíza - veľká americká štvorka. "Zvláštne, že tie zvyšné dve mi dnes ešte nevolali, väčšinou svoj hejt lejú vo svorkách. Všetci naraz, koordinovane, aby akože urobili veľkú tému. Tak to bude aj teraz. Budú robiť z Ľuboša Blahu toho zlého, lebo označiť Čaputovú a Naďa za vlastizradcov, to je zločin proti ľudskosti, akému sa nevyrovná ani genocída v Rwande."

Raz im možno dôjde, že toto nie je o Blahovi - toto si o amerických agentoch myslí väčšina Slovákov bez ohľadu na mňa, myslí si opozičný poslanec.

"Môžu sa snažiť, koľko len chcú. Nenávisť nešírime my, ale oni. My len chránime Slovensko a hovoríme našu pravdu. Boja sa nás, pretože rastieme a vedia, že nás nedokážu zastaviť," uzavrel Blaha.

Na generála Lučanského sa nezabúda
Od tragédie, ktorá otriasla celým Slovenskom, ubehol už viac ako rok. Bývalý policajný prezident Milan Lučanský († 51) by v týchto dňoch oslávil svoje narodeniny. Napriek tomu, že už nie je medzi svojimi blízkymi, nezabudli naňho a poslali mu... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.