Šutaj Eštok: TOTO je ten najväčší podvod na Slovákoch!
12 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Vládna koalícia pripravila ten najväčší podvod na ľuďoch! Rozohnil sa pri svojej reči v parlamente hlasák a opozičný poslanec Matúš Šutaj Eštok. Páni, 600 tisíc ľudí, ktorí sa podpísali pod petíciu za referendum, si želá odchod súčasnej vlády, nie vlády v roku 2024!

Banda amatérov, podvodníkov a klamárov

"S poľutovaním musím povedať, že táto vládna koalícia pripravila ten najväčší podvod na ľuďoch Slovenskej republiky. Rozhodla sa im totiž definitívne uprieť právo poslať túto bandu amatérov, podvodníkov a klamárov do minulosti," 

Vládna koalícia sa ide podľa poslanca totiž nadobro zabetónovať vo svojich funkciách, a to až do roku 2024. Chce definitívne umlčať hlasy väčšiny ľudí na Slovensku, ktorí túto vládu nechcú.

Historicky najväčšia nedôvera

Šutaj Eštok tvrdí, že vláda má historicky najväčšiu nedôveru. Vedie túto krajinu od deviatich k piatim, zaviedla chaos a zmätok ako permanentný a trvalý stav, ožobračuje celé skupiny obyvateľov a úplne rozvrátila právny štát.

Salmonela, kampylobakter, listéria... To všetko zjete s poľským mäsom! Čo odporúča minister Vlčan?
V Poľsku zlyháva systém kontroly potravín! Tvrdí to poslankyňa za stranu Sloboda a Solidarita Jarmila Halgašová. Odvoláva sa pritom na vyjadrenie Najvyššieho kontrolného úradu v Poľsku. Pred poľskými potravinami varoval aj minister pôdohospodárstva... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Ich slová nie sú hodné ani deravý groš

"V tejto situácii majú občania štátu plné právo žiadať, aby na čele štátu došlo k radikálnej zmene. Sulík, Matovič aj Kollár sa ešte pred pol rokom dušovali, že referendum musí byť občanom umožnené. Čo sa za pol roka zmenilo? Dnes ich slová nie sú hodné ani deravý groš. A to už ani nehovorím o slovách tohto neexistujúceho, lopúchového premiéra Hegera. Ten povedal, že referendum by bolo nezodpovedné, lebo by to bola príležitosť pre populistov," skonštatoval hlasák.

A celkom logicky sa pýta: "Prečo sa tak bojíte názoru ľudí?"

Odísť má súčasná vláda, nie tá budúca

Ďalej pripomína, že 600 tisíc ľudí, ktorí sa podpísali pod petíciu za referendum, si želá odchod súčasnej vlády, nie vlády v roku 2024. "VY máte odísť! Nie ďalšia vláda, ktorá príde po vás."

Ďalší slovenský reprezentant TVRDO, tentokrát do Čaputovej!
Po informácii, kde bývalý hokejový reprezentant, sa drsne obul do parlamentu, prichádza na rad ďalší. Majster sveta v kulturistike Štefan Havlik sa v otvorenom liste vzdáva vojenského vyznamenania. Adresuje ho priamo prezidentke Čaputovej.... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

"Prečo ste do parlamentu predložili tento nehanebný podvod? Prečo by právo ľudí rozhodovať o svojej vláde malo platiť AŽ od budúceho volebného obdobia?," kladie ďalšie otázky.

Výzva pre poslancov

"Vyzývam vás, predložte návrh, ktorý nebude nechutným podvodom, a my to do nohy podpíšeme. Ak bude výsledkom, že zmenu ústavy neschválite tak, ako ste sľubovali pred pár mesiacmi, verejne sa prihláste k pohŕdaniu občanmi SR. Pretože jediným nositeľom moci na Slovensku je ľud, ktorý vám svoju moc iba prepožičal. A ako vám ju dal, má právo vám ju aj vziať. A čím skôr to urobí, tým to bude pre Slovensko lepšie," uzavrel svoje vystúpenie v pléne Šutaj Eštok.

Ficova tlačová beseda: Ohlasy ľudu, ktorý mainstream nazýva žumpou
Jedni chcú generálny štrajk, druhí pozatvárať celú koaličnú bandu a tretí už úplne rezignovali! Reč je o obyčajných ľuďoch, ktorí si vypočuli tlačovú besedu Roberta Fica a jeho Smeru - SD. Len pred niekoľkými minútami skončila tlačová beseda... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.