Ficova tlačová beseda: Ohlasy ľudu, ktorý mainstream nazýva žumpou
11 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Jedni chcú generálny štrajk, druhí pozatvárať celú koaličnú bandu a tretí už úplne rezignovali! Reč je o obyčajných ľuďoch, ktorí si vypočuli tlačovú besedu Roberta Fica a jeho Smeru - SD.

Len pred niekoľkými minútami skončila tlačová beseda strany Smer SD. „Téma je tak vážna a horúca, že neznesie odklad.“ Začal tlačovku predseda strany Róbert Fico. „Je to hrôzostrašný príbeh rozkladu právneho štátu a najstrašnejšie na tom je, že o všetkom vedel a všetko riadil minister vnútra Mikulec.“

A čo na to slováci?

"Bože kto nám to tu vládne takto rozhodovať o Slovensku aj národe slovenska! Zapredať nás amíkom! Tak takúto vládu sme tu ešte nemali, toto je hrozba slovenska," myslí si Jarmila.

Top fanúšik Ivan to vidí takto: "Nuž jednoduchá vec. Niet už pred touto chuntou fašistickou kam ustupovať, proste voči násiliu násilím, žiaľ, inej pomoci už niet priatelia a nedeje sa to len tu v SR - v Kanade, USA sa používaju voči odporu tie najhrubšie formy násilnosti, takže niet čo vyčkávať. Aké požičaj, také vráť. Tam to dospelo, kde sa ľud postavil na odpor, niet sa čoho obávať, veď nás bežných sú miliardy. Musíme ich z tých ich rezidencií povynášať v zuboch doslovne ..... !!!!"

"Ja mám taký pocit, že s nimi nedokáže nikto urobiť poriadky, a tí čo s nimi chcú urobiť poriadky, tak tých zhodou okolnosti obvinia...," myslí si Ján.

Zapálime Santusovej auto- Slovenská republika ako právny štát prestala existovať (VIDEO)
Len pred niekoľkými minútami skončila tlačová beseda strany Smer SD. „Téma je tak vážna a horúca, že neznesie odklad.“ Začal tlačovku predseda strany Róbert Fico. „ Je to hrôzostrašný príbeh rozkladu právneho štátu a najstrašnejšie na tom je že o... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Jediná vec by tu pomohla - generálny štrajk

Bandika v tom má jasno: "Jediná vec by tu pomohla, lenže Slovenský národ na to ešte nedozrel, a už som to písal viackrát, a to je Generálny štrajk pár dní a je po vláde. Generálny štrajk po celom Slovensku!"

Ján si ale myslí niečo iné: "Pán Fico, máte tu NAKU v zuboch, ale toto Vám nepomôže, iba sa zosmiešnite, sú obvinený, tak to nechajte na prokurátora a nezávislý súd, jedine on je ten, ktorý vynesie verdikt a nie jedna babka povedala."

Anna sa pýta: "Čo ešte nás pri tej bande čaká? Ich príkazmi zomreli tisíce ľudí testovaním, očkovaním a neliečením iných chorôb a teraz idú polievať benzínom a zapaliť, ja už nemám slov, ako ich nazvať!"

Magdaléna: "To nám tu vládne riadna zločinecká banda bláznov. Pozatvárať celú bandu. Matoviča s Lipšicom prvých a za nimi všetkých ostatných."

T. Taraba: Kto je krstným otcom mikulovského systému? Alebo mamou???   
Predseda strany Život a poslanec NRSR Tomáš Taraba zareagoval na závažnú tlačovú konferenciu Smeru o preukazateľnej manipulácii pri vyšetrovaniach, o vyhrážaní sa a o zámere likvidovať súčasnú opozíciu. Dnes zverejnené prepisy odposluchov, kde sa... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Darina. "Oni sú nedoknuteľní. Aspoň sa tak tvária a s nimi nepohne nič, obrnia sa vlastnými zákonmi, len aby sa udržali pri korytách, je to obyčajný hnoj!"

Koľko ľudí, toľko chutí

No vyskytli sa aj opačné názory a ohlasy na Ficovu tlačovú besedu. Napríklad Martin si myslí toto: "Milé detičky, pekne si posadajte. Ujo Robo si dnes nedal tabletky a bude Vám rozprávať rozprávky. Ujo Robo totiž vidí a počuje veci, ktoré sa nestali a nikdy sa nestanú. Ale nemusíte sa báť, ujo Robo je neškodný. Pekne počúvajte, nič sa síce nedozviete, ale bude to zábava."

Ladislava to očividne už vzdala aj s koalíciou aj s opozíciou: "O čo sa ešte Ficovci snažíte? Vaše dielo je dokonané. Čiže patríte medzi tú zberbu aj vy."

Liberálne médiá idú Blahu ukameňovať! Neuveríte, čo im prekáža
Nenávisť šíria liberáli, nie my! Vytvorili tu atmosféru občianskej vojny, nadávajú ľuďom do dezolátov, opíc a luzy, ženú nás do vojny s Ruskom a ešte aj zobrali opozícii právo vysloviť názor v NR SR. Zamýšľa sa nad liberálnymi médiami vo svojom... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.