Zomrel Eduard Kukan
10 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Dnes zomrel bývalý až trojnásobný minister zahraničných vecí vo veku 82 rokov.

Podľa overených informácií ho mali nájsť na pôde Univerzity Komenského, kde pôsobil ako odborný asistent na Katedre medzinárodného práva.

Srdce to nevydržalo

Príčinou smrti má byť podľa našich informácií zlyhanie srdca.

Bohatá politická kariéra

Od roku 1994 bol až do roku 2006 opakovane ministrom zahraničných vecí. V rokoch 2014 až 2019 pôsobil ako europoslanec a v roku 2004 kandidoval na funkciu prezidenta.

Študoval v Moskve

V roku 1964 ukončil štúdium na Moskovskom štátnom inštitúte medzinárodných vzťahov, neskôr pokračoval na Právnickej fakulte Karlovej univerzity v Prahe a v Amerike dostal čestný doktorát práv.

Chmelár: Toto už nie je studená občianska vojna, Slovensko je na barikádach!
Dve tváre Slovenska! Kým Petra Vlhová obdarovala Slovensko radosťou, 79 zradcov darovalo Slovensko cudzím záujmom. Toto skonštatoval vo svojom statuse na sociálnej sieti historik, publicista a politológ Eduard Chmelár. Nie tie hulákajúce skupinky... Čítať ďalej
10 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.