Advokát Pavol Gašpar považuje svoje obvinenie v kauze poľovníckej chaty za účelové
10 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Advokát Pavol Gašpar považuje svoje obvinenie v súvislosti s kauzou poľovnícka chata za účelové a nezákonné. Syn bývalého policajného prezidenta Tibora Gašpara tvrdí, že ide o reakciu na jeho mediálne výstupy. Uviedol to na sociálnej sieti.

Kritizuje, že mu uznesenie doručovali operatívci z Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v čase, keď bol s rodinou. Podľa neho išlo o operatívcov, ktorých majú preverovať pre podozrenie zo zneužitia právomoci v prípade, kde vystupuje ako poškodený.

"Účelovosť tohto konania podčiarkuje aj fakt, že je postavené na jedinom nezákonnom dôkaze a vyšetrovateľ skutok zámerne nadkvalifikoval," uviedol. Je presvedčený, že zákonným spôsobom preukáže svoju nevinu.

V stredu vyšetrovateľ obvinil v kauze poľovníckej chaty ďalšiu osobu P. G. Obvinenie sa týka zločinu krivej výpovede a krivej prísahy v štádiu prípravy.

Papaláš, ktorého nominovali „Obyčajní“ ľudia
Policajný prezident Hamran si užíva luxus plnými priehrštiami. Na dovolenku cestuje s podriadenou v štátnej limuzíne, na sebe má oblečenie a šperky za tisíce eur. Správu priniesol týždenník Plus 7 dní. Dočasne poverený policajný prezident Štefan... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.