Už sa môžu občanom aj vyšpiniť na hlavy
09 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Naozaj, už si môžu dovoliť všetko. Polická strana, hnutie, sebranka či ký ďas pod názvom OĽaNO a s 13 percentnou podporou obyvateľstva republíky riadi koalíciu s menšinovou podporou obyvateľstva a robia si čo chcú. Slovensko je v tomto endemický politický zázrak. Endemický - vyskytujúci sa jedinečne iba na ohraničenom území.

Robia si to, na čom sa uznesú ich politbyrá. Čo nás čaká v najbližších týždňoch a mesiacoch? - Možno už iba ich fekálie na našich hlavách. "Ďalej" už zájsť nemôžu. V tomto smere je akékoľvek "ďalej" neexistujúce.

Kreatúry s už niekoľko dní dôkladne zalezeným "alfašašom" (kde vlastne je?) tu cez svoje do polovice ich zadníc zastrčené podržtašky riadia dejinné smerovanie Slovenska. Proamerikanizmus nadobudol rozmery masových sexuálnych orgií, kde sa vymedzený kruh deviatnov ukája navzájom. Ťažko na túto tému napísať ešte niečo nové, všetko už bolo povedané.

Prehrajte si túto pesničku - dnes je mimoriadne aktuálna:

Pamätáte sa ešte?

Toto bol hit ponovembrových dní. Potom tí, ktorí prišli ako nositelia novej demokracie, ho zakázali v rádiách hrať. Prečo asi?

Hlasovanie o zmluve DCA (NAŽIVO)
Opäť ponúkame aktuálne spravodajstvo o dianí v Národnej rade i pred ňou. Parlament má dnes o 11:15 hlasovať o kontroverznej vojenskej dohode s USA. Národná rada (NR) SR v stredu odsúhlasila dohodu o obrannej spolupráci Slovenska s USA. Za bolo 79... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

__________________________

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.