Heger označil polovicu Slovákov za mafiu a extrémistov! Edo, vodka na obed NAOZAJ nie je dobrý nápad, odkazujú občania
09 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Zlo sa netoleruje, ale sa s ním bojuje! Presne takto začal svoj status na sociálnej sieti premiér Eduard Heger. Reagoval tak na protest pred parlamentom, na ktorom občania vyjadrili svoj nesúhlas s podpisom dohody s USA. Tým zlom myslel všetkých s opačným názorom, ako má koaličný štvorlístok. Tým zlom myslel polovicu Slovákov! A tí si veru v komentároch nedávali servítku pred ústa!

"Slobodné a demokratické Slovensko dnes v parlamente udierali extrémisti. Od Fica cez Pellegriniho až po fašistov. Demokratické sily na Slovensku musia znovu ukázať súdržnosť na základných ústavných hodnotách tohto štátu. Vtedy sú vždy vo väčšine," skonštatoval Heger na sieti.

Extrémisti Fico a Pellegrini

Podľa neho extrémisti, medzi ktorých sa už zaradili Fico a Pellegrini, tým že sa nedokázali voči nim vymedziť, sa snažia urobiť z politiky bojovú arénu. Podarí sa im to vraj len vtedy, ak im to dovolí demokratická väčšina.

"Odkazujem im, že neuhneme, nebojíme sa a nevystrašia nás. Práve naopak, stojíme im čelom. Sú hluční, majú zdroje a ide im o všetko, ale to je málo. Koaličné strany už ukázali, že majú odvahu sa postaviť mafii a extrémizmu. Máme to totiž v našej DNA, že zlo sa netoleruje, ale sa s ním bojuje," uzavrel svoj status premiér.

Eduard Chmelár: Vládna moc sa topí vo vlastných klamstvách
Eduard Chmelár, politológ a historik pripomína, ako minister obrany Jaro Naď označil informácie denníka The New York Times o tom, že na Slovensko majú cvičiť ukrajinských povstalcov, za klamstvá. Pripomína aj vyjadrenie poslanca z OĽaNO Juraja... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ste maximálna existenčná priepasť v evolúcii pre spoločnosť

To, aké komentáre sa ihneď vyrojili, však určite nečakal. My sme len s obtiažou hľadali nejaký súhlasný, alebo aspoň pozitívny. Zdá sa, že Heger si definitívne urobil nepriateľov aj z tých Slovákov, ktorí k Ficovi, či Pellegrinimu nikdy neinklinovali.

Karin napríklad píše: "To čo robí celý koaličný sektor je historický extrém, ste maximálna existenčná priepasť v evolúcii pre spoločnosť, demokratické sily už toho zla ukázali dosť aj v Amerike od nepamäti, nemáte na výber len ako sa im podobať, dobre si vás podmaňujú, pridali ste sa k nesprávnej sorte a veľmi dobre viete, že veľká časť národa to vie a aj to, že o znehodnotenie základnej ústavnej hodnoty ste sa postarali a maximálne dopúšťate hlavne vy, vaša sekta. A nehovoriac o tom ako psychicky mediálne ľuďom poškodzujete zdravie, namiesto toho, aby im boli odovzdávané informácie, ktoré pomôžu navyšovať ich energiu a boli vedení z tejto hypnózy iným smerom, ale, samozrejme, to nieje v pláne a pre vás podstatné, pretože sami ste v hypnóze, nesiete za tieto otrasy obrovskú zodpovednosť, ktorá sa netoleruje. Do toho, do čoho ste sa všetci namočili, bude aj odovzdané.."

"Hystéria sa zmenila na besnenie" píše stále nechápajúci Korčok
Ide si svoje. Stena pre hrach, teflón, alebo... Korčok nechápe. Korčok slúži do roztrhania tela. "Niekoľko týždňov trvajúca hystéria a strašenie ľudí kvôli obrannej zmluve s USA, sa premenila na besnenie opozície a extrémistov v parlamente." Melie... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Trpete, zavádzate a os.erate ľudí sme pre vás ho.ná

Marian sa pridal: "Vaša vláda je zlo, to čo ste trepali včera v exprese sa nedalo počúvať! Trepete, dokonca aj moderátor mal z vás dosť ... A čo robíte pre ľudí ??? Tie smiešne príspevky čo ste dali pár percent ľuďom? Čo sa chválite, že ste pomohli pred krízou?? Pomohli ste pár dôchodcom a určitej skupine ľudí, ktorých je malé percento ... A tá pomoc nebola kvôli kríze ale aby sa dôchodci dali očkovať ... Trpete, zavádzate a os.erate ľudí sme pre vás ho.ná," neudržal sa čitateľ.

"Starajte sa o ľudí a ich zvýšené náklady a mali ste tam sedieť medzi nimi. Prestaňte aj Vy rozoštvávať celú spoločnosť. Tí "extrémisti a mafia" zastupujú isté politické strany i občanov. Všetci sú poslanci NR SR a koalícia nie je niečo NAD a opozícia POD," upozorňuje premiéra Janka.

Ján Čarnogurský: USA nevyhoveli interpretačnej doložke prezidentky
"Štvrtého februára ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí uverejnilo z americkej interpretačnej doložky útržky, ale celú doložku neuverejnilo. Prezidentka Zuzana Čaputová vyjadrila želanie, aby aj Američania uverejnili svoju... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Vlastných voličov ste urazili a poslali na druhý breh

"Ľudia čo Vás volili, ale nesúhlasia s podpisom zmluvy v aktuálnej podobe sú tiež automaticky opozícia? Problémom je, že boj za mier, proti zmluve ste pochopili ako boj o prežitie Vašej vlády. Tak ste sa zbytočne vyhrotili a rozdelili spoločnosť. Mnohých Vašich voličov urazili a poslali na druhý breh," myslí si Zuzana.

Július: "Slobodné a demokratické Slovensko? To že pošliapavate demokraciu ukazuje aj spôsob, akým sa snažíte presadiť schválenie zmluvy s USA. Tej zmluvy ktorá nám zoberie aj tú slobodu. Tak slová o slobodnom a demokratickom Slovensku znejú z vašich úst ozaj farizejsky. Neviem vyznávačom akej to viery vlastne ste. Ale s Bohom to nemá nič spoločné."

Vaša vláda nieje nič iné len čisto-čisté zlo!

"By ste neverili pán Heger,aj slovaci majú presne to isté v DNA! Netolerujú zlo a vaša vláda nieje nič iné len čisto čisté zlo!!" Myslí si Lívia.

Soročinová o "expertke na geopolitiku" Cigánikovej (VIDEO)
Monika Sofiya Soročinová dnes zverejnila video, ako to expertka na geopolitiku Cigániková v parlamente "prepískla". "“KULTÚRA” V NAŠOM PARLAMENTE NEMÁ KONKURENCIU Cigániková nedávno svojou prezentáciou v relácii Na telo zjavne prebrala úlohu... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Katarína: "Píšete tento status spolu z Matovičom z psychiatrického liečenia alebo ste už tak opitý, že neviete co tárate? Najlepšie bude, keď podáte demisiu a Slovensko si opäť vydýchne."

Marian: "Nazývať zhromaždenie ľudí, opačný názor, vecné argumenty, väčšinu obyvateľov SK, ktorí sú proti tejto zmluve (a nie, nie som voličom Fica a spol.!)  "Zlom proti ktorému treba bojovať a netolerovať ho", bez jediného relevantného argumentu ku danej zmluve, je naozaj rétorika hodna diktatúr ktorých si 20. storočie zažilo a ktoré spôsobili toľko nezmyselného utrpenia a tragédií, holokaust a gulagy nevynímajúc."

Koľko to asi "vládnucej zberbe" potrvá?
"Tak mi napadlo", na sociálnej sieti si píše Judita Laššáková, koľko bude trvať vládnucej zberbe spojiť Žilinkovu snahu vystúpiť v NR SR proti zmluve DCA s jeho návštevou v Ruskej federácii...? Kto si to spojí a bude ho "kritizovať týmto... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Ty si fašista a dúfam že skončíš v žalári!

Simona: "Mal si prísť pred tých ľudí a povedať im všetko do očí ! Ale čosi, veď by ťa zlinčovali...Heger, spamataj sa!"

Tatiana: "Edo,vodka na obed NAOZAJ nie je dobrý nápad!"

Pavol: "Ty si fašista a dúfam že skončíš v žalári!!!"

Ale predsa len jeden pozitívny komentár od Františka: "Verím, že teraz sa ešte viac zomknete. Besnenie opozície je odporné a slušní ľudia to nesmú akceptovať."

Odporúčanie redakcie: Pán premiér, takto sa osveta medzi voličmi určite nerobí! Takto sa robí dobrovoľne a zadarmo PR opozícii!

Je SME rodina politicky vydieraná?
Zásadná otázka na podobu "demokratického" vládnutia zaznela na tlačovej besede Róberta Fica. Prinášame vám jej záznam tak, ako bola vysielaná na sociálnej sieti. Robert Fico komentoval dianie v parlamente, citujeme "neskutočnú drzosť" parného... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.