Je SME rodina politicky vydieraná?
08 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Zásadná otázka na podobu "demokratického" vládnutia zaznela na tlačovej besede Róberta Fica. Prinášame vám jej záznam tak, ako bola vysielaná na sociálnej sieti.

Robert Fico komentoval dianie v parlamente, citujeme "neskutočnú drzosť" parného koaličného valca prijať Dohodu bez rozpravy, ale aj čosi oveľa desivejšie.

Je vydieračom štátna moc?

Podľa Roberta Fica nie je náhoda, že v čase, keď niektorí poslanci Sme rodina vyjadrili nesúhlas s Dohodou, padali na nich zo strany polície nové obvinenia. V ten istý deň, ako poslanci vyjadrili svoj nesúhlas s hlasovaním o dohode. Zopakujme.

Fico hovorí o mafiánskom štátnom vydieraní. napokon, vypočujte si tlačovú besedu.

MINÚTU PO MINÚTE: Začala mimoriadna schôdza o vojenskej zmluve s USA (NAŽIVO z NR SR)
Jednou vetou - Prinášame ONLINE spravodajstvo z mimoriadnej schôdze Národnej rady, na ktorej poslanci dnes rozhodujú o osude vojenskej zmluvy DCA medzi Slovenskom a Spojenými štátmi. Prejav generálneho prokurátora Maroša Žilinku , ktorý požiadal... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

____________________

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.