Farmári v Poľsku blokujú cesty
09 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Poľské hnutie poľnohospodárov AGROunia blokuje od stredy rána cesty takmer po celej krajine.

Desiatky takýchto protestov sa konajú proti zvyšovaniu cien. Informovalo o tom internetové vydanie poľského denníka Gazeta Wyborcza – wyborcza.pl – a následne i tlačová agentúra PAP.

Líder AGROunie Michal Kolodziejczak vyhlásil, že farmári nechcú zomrieť potichu. Dodal, že blokovanie ciest, vrátane centier poľských miest, sa začína o 09.00 h.

Niektoré z protestov sa budú konať na mieste, bez pohybu: poľnohospodári vyjdú na vozidlách na cesty a budú ich blokovať niekoľko hodín. Väčšinu protestov však budú tvoriť jazdiace traktory na štátnych a provinciálnych cestách.

Zomri reaguje NA Marcela Merčiaka. Zasmejte sa (fotogaléria)
No kto by to do neho povedal! Jednému z našich najlepších a najoceňovanejších športových komentátorov Marcelovi Merčiakovi praskli nervy. A poriadne. Počas komentovania ZOH v Pekingu nastala chyba. A Merčiak si kvôli nej "podal" svojich kolegov... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.