Premávku komplikuje sneh, vietor i poľadovica
08 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Situáciu na cestách komplikuje sneženie, vietor i poľadovica. O konkrétnych prípadoch informuje Slovenská správa ciest (SSC) a tiež zdroje dopravných informácií.

Cestári na portáli zjazdnost.sk uviedli, že snehové jazyky a záveje sa tvoria na ceste I/18 v úseku Hybe - Važec, II/584 medzi Liptovským Mikulášom a Liptovskými Matiašovcami i na sedle Besník na I/66 a tiež na otvorených úsekoch ciest v okolí Lipian.
Rovnaký problém a silný vietor hlási Zelená vlna RTVS z úseku medzi Popradom a Vysokými Tatrami.

Stellacentrum upozorňuje na poľadovicu na horských priechodoch Čertovica a Štiavnické Bane. Na Čertovici takisto husto sneží, rovnako sneženie komplikuje premávku na Dechtároch, diaľnici D1 pri Liptovskom Mikuláši. "Silný vietor nahlásili šoféri z lokalít Kremnica, Šurany, Gbelce a Nové Zámky," dodáva Stellacentrum.

MINÚTU PO MINÚTE: Začala mimoriadna schôdza o vojenskej zmluve s USA (NAŽIVO z NR SR)
Jednou vetou - Prinášame ONLINE spravodajstvo z mimoriadnej schôdze Národnej rady, na ktorej poslanci dnes rozhodujú o osude vojenskej zmluvy DCA medzi Slovenskom a Spojenými štátmi. Prejav generálneho prokurátora Maroša Žilinku , ktorý požiadal... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.