Ďuriš Nicholson: Ten bordel mi naozaj nestojí za viac ako za týchto 39 sekúnd
09 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Lucia Ďuriš Nicholsonová reaguje na situáciu v NR SR, v rámci ktorej nastal riadny bordel. To celé sa udialo dnes. "Piskot, slovenská vlajka pri rečníckom pulte, ktorú natiahlo ĽSNS, ukrajinská vlajka, ktorú natiahlo SaS, vykázanie zo sály, bojkot rečníckeho pultu..."

"Ten bordel z parlamentu mi naozaj nestojí za viac ako za týchto 39 sekúnd," hovorí Lucia Ďuriš Nicholson. Pričom nešpecifikuje, ku ktorej poslaneckej skupine sa prihovára. 

Strašná hanba, čo sme si zvolili. "Podľa mňa burani bez spôsobov, zostanú buranmi bez spôsobov, aj keď si začnú pred meno písať poslanec NR SR," hovorí Lucia Ďuriš Nicholson. 

Ďuriš Nicholson si spomenula na Andreja Danka, ktorý keď bol predsedom parlamentu zakázal v NR SR, keksík Horalky, aby kultivoval slovenský parlament. 

Podľa Danka, Jana Cigániková z SaS tento obľúbený keksík chrúmala v pléne národnej rady. „Poslankyňa si otvára horalku, to už je skutočne absolútny deštruizmus, ktorý de­štruuje tento štát,“ povedal vtedy na margo zjedenej oblátky. - pozn. redakcie HD.

Ak im toto prejde, bude dokonané! Slovensko zažije po vláde "zmeny", malú smrť
Niečo sa deje a píše sa o tom. Robia sa aj tlačové správy a politici na sociálnych sieťach chrlia. A potom sa niečo deje a všade je ticho. Lebo je lepšie, ak sa to "niečo", iba potichu schváli a bude dokonané! Ale chcú Slováci podporovať... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Z buriny proste ľalie nevyrastú

Ďuriš Nicholsonová je presvedčená, že parlament treba odburiniť. "Pretože z buriny proste ľalie nevyrastú, tak to je," tvrdí europoslankyňa.

Otázkou podľa nej je, že keby sme odburinili slovenský parlament, koľko tých naozajstných pánov poslancov a pani poslankýň by tam naozaj zostalo, hovorí Lucia Ďuriš Nicholson.

"Peter Krúpa a Andrej Medvecký (obaja ĽSNS) sa pred začiatkom diskusie o obrannej dohode postavili k rečníckemu pultu aj so slovenskou vlajkou. Následne k pultu prišli aj Jana Bittó Cigániková a Miroslav Žiak (obaja SaS) s ukrajinskou vlajkou. Poslanci sa pri pulte začali navzájom oblievať vodou," informuje HD. 

Čo svedčí o tom, že tí, ktorí sa dnes tvária, akí sú "kotlebovci" burani, mnohokrát nie sú o nič lepší.

MINÚTU PO MINÚTE: Začala mimoriadna schôdza o vojenskej zmluve s USA (NAŽIVO z NR SR)
Jednou vetou - Prinášame ONLINE spravodajstvo z mimoriadnej schôdze Národnej rady, na ktorej poslanci dnes rozhodujú o osude vojenskej zmluvy DCA medzi Slovenskom a Spojenými štátmi. Prejav generálneho prokurátora Maroša Žilinku , ktorý požiadal... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.