Bizarnosť, ktorej tlieska Jana Bittó Cigániková
08 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Športové médiá, ktoré sledujú dianie na ZOH 2022 v Pekingu informovali o bizarnom škandále v Pekingu. "Rusky a Kanaďanky hrali v respirátoroch," napísal portál sportnet.sme.sk.

Oficiálnym maskotom olympijských hier zdá sa nebude iba panda Bing Dwen Dwen. Nahradiť ho po včerajšom zápase Rusiek a Kanaďaniek môže respirátor. Čomu tlieska a čo komentuje poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková? 

Od prvého dňa ZOH 2022 v Pekingu je okrem maskotu, ktorým je v Pekingu panda Bing Dwen Dwen všade prítomná aj zdravotnícka pomôcka, ktorým je respirátor. 

Na bizarnosť, ktorá sa odohrala v Pekingu a má s respirátormi súvis upozornil portál sportnet.sme.sk. Išlo o hokejový zápas medzi Ruskami a Kanaďankami. Rusky nastúpili na ľad tak, že nedodali výsledky Covid testov. Kanaďanky nastúpiť odmietli. Zápas sa posunul o hodinu neskôr, pretože rozhodkyne nevedeli, čo spraviť. 

"Neustále komunikovali s členmi IIHF. Po čase opustili ľad aj Rusky a rozhodkyne.  Keď jeden aj druhý tím vykorčuľoval na ľad, pohľad na hráčky bol bizarný. Jedny aj druhé korčuliarky, brankárky, ako aj rozhodkyne a tréneri mali totiž na tvári natiahnuté respirátory," informuje portál sportnet.sme.sk.

Dráčik sa nenechá! Opäť reaguje!
Dráčik sa nenechá! Známe slovenské hračkárstvo opäť reaguje! Politikom vysvetľuje a deťom praje: okrem iného aj lásku, starostlivosť... Známe slovenské hračkárstvo Dráčik na svojej webovej stránke nedávno odvážne uverejnilo svoj postoj k invázii... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Jana Bittó Cigániková tlieska

A tomuto počinu zatlieskala na sociálnej sieti poslankyňa Jana Bittó Cigániková. 

"Baby z Kanady a Ruska odohrali celý hokejový zápas s respirátormi (a mriežkami!). Úplne v pohode," napísala.

A  závere sa vyjadrila aj k poslaneckým kolegom. "Niektorí moji kolegovia sa zatiaľ sťažujú, ako ich repirátory pri sedení v poslaneckej lavici obmedzujú a ich mozgy nedostávajú dosť kyslíka," uviedla.

V kancelárii Borisa Kollára sa ocitla takáto nevšednosť!
Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina), sa zranil v októbri 2022. Plus7dni.pluska.sk informuje, že jeho zdravotný ešte stále nie je v poriadku. A jeho liečba má aj zaujímavé vyústenie. V kancelárii predsedu parlamentu pribudla jedna... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.