V kancelárii Borisa Kollára sa ocitla takáto nevšednosť!
08 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina), sa zranil v októbri 2022. Plus7dni.pluska.sk informuje, že jeho zdravotný ešte stále nie je v poriadku. A jeho liečba má aj zaujímavé vyústenie.

V kancelárii predsedu parlamentu pribudla jedna nevšednosť.

Pätnásť mesiacov po autohavárii, počas ktorej dobre nepochodil ani Kollár, ešte stále nie je zdravotne v poriadku. Politik vtedy uviedol, že utiekol hrobárovi z lopaty. Autonehoda vtedy vyvolala obrovkské nepochopenie u časti spoločnosti, pretože sa stala v čase, keď na Slovensku platil núdzový stav a zákaz vychádzania, ale argumentoval tým, že po ceste nezištne chcel zobrať bývalú finalistku Miss a vizážistku Miroslavu Fabušovú do lekárne.

A bude horšie! Sme na chvoste, široko - ďaleko...
A bude horšie! Sme na chvoste, široko - ďaleko. Ide o benzín. Ale nielen, iba o benzín. Benzín je na Slovensku jeden z najdrahších. A tak slovenskí šoféri odchádzajú tankovať do Poľska. A je možné, že tankovacie výlety sa tak skoro neskončia. Keď... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Posteľ...

Podľa denníka Plus7dni.pluska.sk, predseda parlamentu ešte stále nie úplne zdravotne v poriadku a tak jeho liečba vyústila do obstarania nového nábytku v jeho pracovnej kancelárii. 

Boris Kollár si do nej zaobstaral luxusnú posteľ. Tvrdí, že za vlastné prostriedky a na odporúčanie svojho ošetrujúceho lekára, kým si to jeho zdravoný stav bude vyžadovať. Cena nie je známa, ale podľa Plus7dni.pluska.sk ide o prémiovú posteľ, ktorej cena sa podľa internetovej stránky výrobcu pohybuje od 5- až do 20-tisíc eur.

Bežný zamestnanec o niečom podobnom môže IBA snívať. Ale určite mnohých napadá aj otázka: Na čo tam tá posteľ? Iba tak, si do nej v rámci pracovnej doby odskočí?

V Holandsku objavili nový superkmeň HIV. Je dôvod na paniku?
Vedci v Holandsku odhalili nový supermutantný kmeň vírusu HIV. Má názov VB a spôsobuje, že infikovaní jedinci ochorejú na AIDS dvakrát rýchlejšie ako s doteraz známymi variantmi vírusu, informujú novinky.cz. Včasné zistenie Odborníci súčasne... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.