Fico: Koalícia zo strachu pred protestom zabudla počítať!
07 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Deň pred protestom proti hlasovaniu za obrannú dohodu s USA zverejnil jeden z jeho organizátorov Robert Fico, predseda strany Smer - SD, video. Reagoval v ňom na upozornenie, ktoré dostali, podľa ktorého sa protest nesmie konať na zvolenom mieste. Koalícia sa obáva zhromaždenia nespokojných ľudí dňa 8. 2. 2022. Predpokladá sa vysoká účasť, keďže na základe prieskumov väčšina národa nesúhlasí s ratifikáciou americko-slovenskej dohody.

Strana Smer chce vyjadriť svoj nesúhlas s dohodou kladením vencov k soche Alexandra Dubčeka. Dnes však dostali oznámenie, že sa v tejto časti nemôže konať protest, pretože bude rokovať parlament.

Volebný podvod prezidentky
"V žiadnom prípade by som takúto zmluvu nepodpísala", tvrdí v predvolebnom videu prezidentka Zuzana Čaputová. Čo viac dodať? koho máme na čele štátu? Kto tú zmluvu pretláča? "Tak toto je bomba! Prichytená pri klamstve!" Píše na sociálnej sieti... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Podľa zákona však nemožno robiť protesty 50 metrov od miesta, kde sa koná rokovanie. Od budovy Národnej rady je však socha A. Dubčeka vzdialená podľa Fica aspoň 200 metrov. Túto účelovú chybu v koaličnej matematike pripisuje strachu koalície z ľudí.

Členovia Smeru napriek tomu prídu na miesto protestu a pokúsia sa presvedčiť políciu, že toto miesto napĺňa zákonnú požiadavku vzdialenosti. Vyzýva ľudí, aby prišli s vlajkami a preukázali svoju vôľu.

Šach mat pani prezidentka
Podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha na svojom facebookovom profile uverejnil list pre prezidentku Zuzanu Čaputovú. Teší sa, že sleduje jeho statusy a chcel by ju naučiť niečo viac o tom liberalizme, ktorým sa obklopila. Zároveň vyslovuje silnú... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.