Volebný podvod prezidentky
06 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"V žiadnom prípade by som takúto zmluvu nepodpísala", tvrdí v predvolebnom videu prezidentka Zuzana Čaputová. Čo viac dodať? koho máme na čele štátu? Kto tú zmluvu pretláča?

"Tak toto je bomba! Prichytená pri klamstve!" Píše na sociálnej sieti Ľuboš Blaha.

"Čaputovej sa v predvolebnej kampani jasne spýtali, či by podpísala obrannú dohodu s USA." ide na to zostra autor statusu.

Neuveríte, aká bola odpoveď 

"Nech sa páči, tu je jej odpoveď. Spadnete zo stoličky.

Hovorí sa tomu - volebný podvod

"Ukážkový volebný podvod. Oddnes sa môže používať v krížovkách - farizejka na osem. Č-a-p-u-t-o-v-á. Za takéto klamstvá sa odstupuje z úradu, vážená pani." nepriamo vyzýva k demisii prezidentku Ľuboš Blaha.

Je vydieraná?

"Ja sa len pýtam - čo viedlo pani Čaputovú k takémuto krkolomnému obratu v názore? Vydierajú ju? Skorumpovali ju? Slúži cudzej mocnosti? "

"Šírte, prosím, nech celé Slovensko vie, čo za podvodníčku sedí v Prezidentskom paláci." Končí svoj desivý status Ľuboš Blaha.

(Poznámka redakcie HD - šírime!)

Logika sociálnych netvorov
Toto video RNDr. Jána Baránka si vlastne "vypýtal" minister financií Igor Matovič a jeho podpora nákupnej turistiky do Poľska či Maďarska. "Namiesto toho, aby pružne zareagovala aj slovenská vláda, počúvame také nezmysly, ako treba počkať, ako... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

___________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.