Šach mat pani prezidentka
07 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha na svojom facebookovom profile uverejnil list pre prezidentku Zuzanu Čaputovú. Teší sa, že sleduje jeho statusy a chcel by ju naučiť niečo viac o tom liberalizme, ktorým sa obklopila. Zároveň vyslovuje silnú kritiku výkonu jej mandátu. List publikujeme v úplnom znení.   

„Milá pani prezidentka,

som veľmi rád, že patríte k fanúšikom mojej stránky a poctivo ju sledujete.

Na moje dnešné video, ktoré Vás usvedčuje z volebného podvodu, ste zareagovali do dvoch hodín - je krásne vedieť, že aj v nedeľu ráno usilovne čítate moje statusy.

Nové ocenenie pre Čaputovú
" V žiadnom prípade by som takúto zmluvu neodpísala, to znamená ohrozenie suverenity, umiestnenie cudzích vojsk, alebo základní na našom území." Cituje v statuse na sociálnej sieti Anna Belousovová Zuzanu Čaputovú z dnes zverejneného videa z... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

To znamená, že patríte medzi mojich najoddanejších čitateľov - dovoľte, aby som Vám za odmenu venoval knižku mojich statusov, určite sa z nej dozviete veľa o Slovensku, ktorému podľa vlastných slov nerozumiete.

Ak sa nenahneváte, knižku Vám pošlem po Vašom Valáškovi. Samozrejme - aj s venovaním. Vernej sledovateľke Zuzane. Od Ľuboša.

Mrzí ma, že som Vás dnešným videom rozčúlil a som rád, že ste veci uviedli na pravú mieru.

Ja som uverejnil Vaše video, v ktorom tvrdíte, že by ste nepodpísali obrannú dohodu s USA a Vy ste uverejnili Vaše video, v ktorom tvrdíte, že by ste nepodpísali obrannú dohodu s USA.

Výborne. Som rád, že sa to vyjasnilo. Spáchali ste volebný podvod a sama ste to potvrdili. Kúzelné.

Zamotaná sama do seba
Ústavná právnička Judita Laššáková si "podáva" prezidentský palác, presnejšie jeho aktuálnu obyvateľku. To, čo sa deje, nazvala búrkou v prezidentskom šerbli. Manipulátor! "Ľuboš Blaha buď sám, alebo tým niekoho poveril, našiel video, kde Zuzana... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Len príliš nerozumiem tým útokom od Vášho zamestnanca Jozefa Mateja. Netušil som, o koho ide, a tak som si ho vygooglil.

Neuveríte, ale pán Matej bol jeden z partie slniečkarskych novinárov v RTVS, ktorí sa na čele so Zuzanou Hanzelovou vzbúrili proti vedeniu televízie, lebo nemohli šíriť svoje neoliberálne názory a pozývať na protesty proti vláde Roberta Fica.

Oboch potom pod svoje krídla zobrala protismerácka redakcia SME, odkiaľ pán Matej putoval k Vám.

Je dobré vedieť, že sa obklopujete ľuďmi, ktorí na Slovensku pomáhali organizovať štátny prevrat a potom pracovali pre vtedajší denník Penty, ktorý medzitým odkúpil Soros.

To len potvrdzuje, ako veľmi nenávidíte Smer a že Vašou úlohou v Prezidentskom paláci je vojna s opozíciou. Hovoríte tomu - nadstraníckosť. Rozkošné.

Samozrejme, nedovolil by som si na denník SME útočiť, veď v tomto médiu pôsobí aj Váš frajer Juraj Rizman, ktorý v ňom moderuje reláciu o militarizme.

Grandiózny Blahov return kráľovnej z paláca
Ako na tenise. Politická loptička o pravde a výmysloch leží zas na dvorci či dvore prezidentského paláca. Rázne ju tam na sociálnej sieti odpinkol Ľuboš Blaha. "Zuzana Čaputová sa vyhovára ako malé dieťa. Bola prichytená pri klamstve a teraz sa... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Gratulujeme k toľkému šťastiu. Je vždy dobré, keď môže Soros prispieť do Vášho rodinného rozpočtu - robil to pred Vaším vstupom do politiky, tak prečo v tejto krásnej tradícii nepokračovať.

Vo Vašom tíme pôsobia viacerí predstavitelia Progresívneho Slovenska, zamestnali ste dokonca aj Dušana Jauru, ex-riaditeľa slniečkarskeho gymnázia C. S. Lewisa a manžela jednej z líderiek vtedajšej koalície PS/Spolu.

Z tohto gymnázia pochádzal aj istý študent, ktorý chcel odporcov Vašej liberálnej politiky strieľať.

No výborne, dnes nám iný liberál odkázal v TA3, že ak tu nechceme americké vojská, máme sa presťahovať do Ruska. Je nádherné vidieť, aký je slovenský liberalizmus tolerantný a rešpektujúci.

Vo Vašom progresívnom tíme pôsobí aj manželka podpredsedu Progresívneho Slovenska pána Valáška - pani Kobzová.

Len pripomínam, že medzi hlavné hobby Valáškovcov patrí to, kto si urobí krajšiu fotku s americkým prezidentom Bidenom - ach, romantika na americký spôsob.

Valáškovci Vám píšu a konzultujú Vaše prejavy, čo vyviedlo z miery ešte aj Vášho hovorcu Strižinca. Ten si tak, ako my všetci, zjavne myslel, že Vám Vaše prejavy posielajú rovno z americkej ambasády. A bum - je z toho Valášek.

Smeje sa na Vás celé Slovensko, ale nič to, nevšímajte si, Vaše liberálne médiá Vás budú ďalej ovievať a ofúkavať a udržiavať vo Vašej sladkej liberálnej bublinke, aká ste múdra, skvelá a aké nádherné garderóby nosíte - od chlapa, čo z Vašej dcéry urobil modelku, však ruka ruku myje...

A tieto skorumpované médiá budú útočiť na zlého extrémistu Blahu, ktorý si dovolil o Vás uverejniť pravdu. Americká ambasáda, aj Vaši liberálni zamestnanci radi zariadia...

Palác sa ohradil
Prezidentská kancelária sa ohradila voči videu, ktoré šíri poslanec Ľ. Blaha. Informuje TA SR Prezidentská kancelária sa ohradila voči videu, ktoré na sociálnych sieťach šíri poslanec Ľuboš Blaha (Smer-SD). Palác hovorí o manipulatívnom a účelovo... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Vážená pani Čaputová,

my by sme o Vás radi hovorili ako o slovenskej prezidentke, ale všetko nasvedčuje tomu, že ste naozaj americká agentka, ktorú odfinancovali americké mimovládky a dnes sa obklopuje ľuďmi z liberálnych médií a amerických kruhov.

Ale nič to, nikdy nie je neskoro zísť z nesprávnej cesty. Zmarili ste referendum, slúžili americkým farmafirmám, lobujete za amerických militaristov a zrádzate Slovensko.

Ale zároveň čítate statusy Ľuboša Blahu, dokonca aj v nedeľu ráno. Som dojatý. To je tá povestná prvá lastovička, ktorá Vám môže pomôcť nastúpiť na cestu pravdy a začať spoznávať slovenský národ.

Nech sa páči, ak zvládnete knižku mojich statusov, rád Vám darujem aj odbornejšie knihy, ktoré som napísal - napíklad Antiglobalistu či Matrix kapitalizmu.

Ide mi o Vaše dobro. Chcem len, aby ste konečne pochopili, aký pomýlený je liberalizmus a aká agresívna je americká veľmocenská politika.

A prosím, už sa toľko nerozčuľujte, nesvedčí Vám to. Keď si prečítate tento status, nemusíte o mne šíriť ďalšie lži a hoaxy, stačí dať lajk.

Ďakujem a želám Vám aj s Jurajom krásny nedeľný večer.“

Volebný podvod prezidentky
"V žiadnom prípade by som takúto zmluvu nepodpísala", tvrdí v predvolebnom videu prezidentka Zuzana Čaputová. Čo viac dodať? koho máme na čele štátu? Kto tú zmluvu pretláča? "Tak toto je bomba! Prichytená pri klamstve!" Píše na sociálnej sieti... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.