Varúúúúj! Dzurinda sa vracia!
06 | 02 | 2022 I Eka Balaskova
 

Tak takéto myšlienky chodia mysľou predsedníčke strany Národ a spravodlivosť.

Čo ju k nim privádza?

Nebola by prvá

"Mikuláš Dzurinda už otvorene hovorí o svojom návrate do politiky. Pre TA3 sa vyjadril, že : „Chcel by som prispieť k tomu, aby sa na Slovensku veci pohli k lepšiemu."," cituje bývalého premiéra A. Belousovová: "Po tomto sa úplne vážne začínam zaoberať myšlienkou návratu do politiky."

Pýtate sa - prečo?

"Rada by som prispela k tomu, aby ľudia ako on už nikdy nemali šance škodiť Slovensku a rada by som sa pričinila aj o to, aby za všetko, čoho sa dopustili, dostali zaslúženú "odmenu"- basu." Vysvetľuje A. Belousovová: "Už len za povolenie preletov lietadiel, ktoré bombardovali Juhoslováviu, si to určite zaslúži!"

J. Šeliga: Za predsedu Za ľudí kandidovať neplánujem
Hosťami Michala Kovačiča v jeho relácii Na telo boli Róbert Kaliňák a Juraj Šeliga. Témami bola Dohoda s USA, či si majú neočkovaní hradiť za zdravotnú starostlivosť a generálny prokurátor. Zmluva s USA Podľa R. Kaliňáka stačilo počúvať, čo... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.