Pár ráznych odkazov Rusofóbom
06 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Bohuslav Chalupa je český politik, poslanec. Upozorňuje na extrémnu nebezpečnosť  arogantného podceňovania "súpera".

"Vážení rusofóbi - pri svojom sektárskom primitívnom fanatizme zabúdate na niekoľko zásadných a veľmi podstatných okolností." Píše pre web prvnizpravy.cz Bohuslav Chalupa.

Ruskú federáciu definuje takto:

Je to národ, ktorý disponuje historickou pamäťou o neustálom súboji s Germánmi
Je to národ, ktorý za cenu desiatok miliónov obetí na životoch a rozvráteného hospodárstva zachránil 2/3 ľudstva od totálnej genocídy
Je to národ, ktorý má v každej rodine jednu a viac obetí II. svetovej vojny
Je to národ, pre ktorého vlastenectvo a obrana krajiny nie je trhovým kšeftom ale genetickou výbavou.

Bezcitných to nezaujíma

"TAKÝ národ, jeho schopnosť sebaobrany a odhodlanie za neskutočných útrap bojovať a umierať v prospech celku nemá a NEMÔŽE byť žiadnym, realite zodpovedajúcim spôsobom ocenený v žiadnej technokraticko-štatistickej tabuľke." Pripomína na adresu Rusov Bohuslav Chalupa.

"Presvedčil sa o tom Džingischschán, presvedčili sa o tom Križiaci, po nich Napoleon, Rakúsko-Uhorsko aj Hitler."

Kto bude ďalší Biden?, EÚ?

"VEĽKÝ POZOR.. ... USA zažili vojnu na svojom území naposledy v roku 1861-1865, teda pred 160 rokmi ..... dnešný priemerný Američan vôbec nevi,e o čom vojna je a ak, tak si ju predstavuje ako nejakú vzdialenú počítačovú hru ...."

"Dnešný priemerný Američan nemá žiadnu skúsenosť, ktorú má priemerný Európan - či už s vojnou alebo so socializmom/centrálne riadenou ekonomikou, s obmedzovaním osobných slobôd atď. Priemerný Američan pod masážou IV. veľmoci (médií) vie o Európe vlastne uplný prd." pripomína Český politik Bohuslav Chalupa.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/06/lstive-obsadenie-europy

_______________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.