Hosť J. Štubniaka: V tejto hre karty nerozdáva ani USA
07 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

V najnovšom videu nám Juraj Štubniak predstavil svojho hosťa. Je ním cca pán, žijúci v USA cca 20 rokov.

Hoci jeho meno a ani identitu nepoznáme (preto si ho J. Štubniak pomenoval Mike), informácie, ktoré poskytol, sú veľmi zaujímavé.

Bidena volili aj ľudia, čo už sú po smrti

De facto voľby vyhral Trump. Po prvýkrát v histórii podľa Mikea v USA vyhral voľby človek, ktorý získal menej, ako 70 miliónov hlasov. "Voľby boli zmanipulované z jediného dôvodu. Za všetkým je "chobotnica elít", ktoré ovládajú celý svet a musím povedať, že aj nás v USA." Konštatuje Mike. Takže čo sa volieb týka, tak sme na rovnakej úrovni. 

Logika sociálnych netvorov
Toto video RNDr. Jána Baránka si vlastne "vypýtal" minister financií Igor Matovič a jeho podpora nákupnej turistiky do Poľska či Maďarska. "Namiesto toho, aby pružne zareagovala aj slovenská vláda, počúvame také nezmysly, ako treba počkať, ako... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Koho elity neovládajú?

Podľa Mikea je to Rusko. "Každý nech si urobí svoj záver, prečo je celý západ proti Rusku - potrebujú ho dostať na kolená. Rusko je na nerastné suroviny veľmi bohaté. Keby bola Clintonová pri moci, v roku 2018, tak americké ropné spoločnosti už ťažia ropu v ruskej stepi."

Elity vedia...

...koho môžu použiť proti Rusom. Tu Mike cituje poľského politológa, ktorý vo svojej knihe tvrdí, že elity použijú proti Rusku práve Ukrajinu. "Pretože v Ukrajincoch je zakódovaná zrada." Vysvetľuje Mike. "Elity veľmi dobre poznajú páky, ktoré môžu použiť proti Rusom. Tam ide o nerastné bohatstvo, ropu, rovnako aj o plyn."

Igor Heger zas vyrypuje
Premiér: "Generálny prokurátor by mal dať najavo nesúhlas, že ho využíva opozícia" Najnovšie zas nabrýzgal Eduard Heger na generálneho prokurátora Maroša Žilinku. Informuje TA SR Geenerálny prokurátor SR Maroš Žilinka by mal dať verejne najavo, že... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | TA SR/ Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Dámy si skočili do vlasov
Mária Vargová je kandidátkou na detskú ombudsmanku, ktorú nominoval poslanec Ondrej Dostál (SaS). V TV štúdiu SME okrem iného zaznelo, že v čase V. Tomanovej sa z úradu urobilo niečo, čo slúži len elitám. K V. Tomanovej sa nevyjadrila "Nechcem... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Eka Balašková