D. Kramplová (SNS): Toto myslí Kollár vážne?
04 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Členka predsedníctva Dagmar Kramplová sa na svojom profile na sociálnej sieti podrobne pozrela na predsedu koaličného hnutia Sme rodina Borisa Kollára. Podľa nej sa dá ťažko predpokladať, že by konečne splnil raz sľub a odmietol by kontroverznú dohodu medzi USA a Slovenskom.

„Boris Kollár znovu a znovu klame, verí mu ešte niekto? Verí niekto Kollárovým zárukám o tom, že parlament neschváli obsadenie Slovenska americkými vojakmi? Akú váhu majú Kollárove záruky?“ pýta sa na úvod Kramplová.

Proamerické médiá budú chcieť zastaviť Fica. Aj za cenu dezinformácií
Mladý sociálny demokrat Igor Melicher na svojom facebookovom profile poukázal na to, ako prozápadné médiá ovplyvňujú politiku na Slovensku. Už sa im podarilo položiť Mečiarovu vládu a tretiu Ficovu vládu. Neočakávane vzrastajúci vplyv strany Smer -... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga

I keď Kollár o sebbe šíri, že jeho slovo ma váhu, Kramplová si myslí, že jeho slovo má váhu mafiána z prašiaku? Aj verejnosť už vie, ako Kollár takmer nikdy nesplní, čo do očí sľúbi občanom.  

Kollár zase našiel zadné dvierka, aby sa mohol vyhovoriť

Najnovšie sa Kollár vyjadril, že tu nechce amerických vojakov. Našiel si znovu zadné dvierka a „oblbuje“ národ, že on nepripustí schválenie a podpis zmluvy o okupačnej (obrannej) dohode s USA, kým nebude mať záruky, že príchod vojsk, vznik základní a dovezenie zbraní (atómových) nebude podliehať schváleniu národnej rady.

„Toto myslí klamár Kollár akože vážne? Že takýmto primitívnym spôsobom oklame Slovákov? To myslí klamár a podvodník Kollár vážne, že jemu a vládnym zradcovským, bezcharakterným poslancom ešte niekto verí a že práve oni sú zárukou slobody slovenského národa? Koľkokrát už Boris Kollár oklamal a zradil? Už ani prsty na obidvoch rukách a nohách na to nestačia.

Oblbovanie tým, že niektorí poslanci strany Sme rodina zradnú dohodu nepodporia je tak priehľadná manipulácia. Veľmi dobre majú spočítané hlasy a Kollár so svojou Sme rodinou dodá potrebné množstvo hlasov tak, aby túto zradu na slovenskom národe nakoniec v národnej rade schválili,“ popisuje charakter Kollára a jeho hnutia Kramplová.  

"Čo ešte chceme - obesiť ho?"
V relácii televízie TA3 V politike sa predseda NR SR Boris Kollár dôrazne pozastavil nad propagandou médií a tým pádom aj koalícii oddanej časti spoločnosti v súvislosti s kauzou Bašternák. "Štát dnes neeviduje voči nemu podlžnosti. Dostal... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Kollár iba sľubuje

Kollárove sľuby zostávajú nesplnené a Kramplová pochybuje, že mu ešte niekto verí. Kde je jeho sľub, že všetci budú mať právo na 2-izbový nájomný štátny byt za 119 euro mesačne? Kde je jeho sľub, že stredoškoláci budú mať verejnú dopravu zadarmo? Kde je jeho sľub plus 200 eur do každého rodinného rozpočtu? Kde je jeho sľub, že každá rodina bude mať právo na nájom auta od štátu za 100 eur mesačne? Koľkokrát Kollár vyhlásil, že nepodporí to, nepodporí ono, ani keby ho to malo stáť odchod z koalície? Reformu zdravotníctva, reformu národných parkov, zmenu Ústavy SR tak, aby bolo možné skrátenie už súčasného volebného obdobia atď.,“ pýta sa Kramplová.

Jediný raz, kedy asi neklamal, bolo podľa Kramplovej vtedy, keď povedal, že podporuje vstup vojska NATO na Slovensko.

Podpredseda Smeru - SD: Z prezidentky sa smeje už celé Slovensko
Podpredseda strany Smer - SD Ľuboš Blaha a poslanec NRSR sa na svojom profile na Facebooku vyjadril k prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorá stratila svoju nadstraníckosť a ľudia spoznávajú čoraz viac jej pochybenia, ktoré nesvedčia o náklonnosti k... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga