Podpredseda Smeru - SD: Z prezidentky sa smeje už celé Slovensko
04 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Podpredseda strany Smer - SD Ľuboš Blaha a poslanec NRSR sa na svojom profile na Facebooku vyjadril k prezidentke Zuzane Čaputovej, ktorá stratila svoju nadstraníckosť a ľudia spoznávajú čoraz viac jej pochybenia, ktoré nesvedčia o náklonnosti k národu.

Hlava štátu podľa Blahu môže byť konzervatívna, liberálna, socialistická, zmierlivá, radikálna a pod. Ale nesmie byť smiešna. A taká podľa podpredsedu Smeru je. Najmä v súvislostí s tým, že sa prevalilo, že jej prejav o Rusku a Ukrajine písal poslanec Progresívneho Slovenska.  

„Ak prezidentka nadáva na Rusko, že je nedemokratické, ale v Dubaji sa cukríkuje s autoritárskymi šejkami - je to smiešne. Ak vykrikuje, že ukrajinský ľud má právo, aby bol rešpektovaný jeho názor o NATO, ale potom ignoruje, že 64 % slovenského ľudu nechce amerických vojakov na slovenskom území - tak je to až bolestne smiešne.

Prezidentka už nie je nadstranícka. Pozrite, kto jej píše prejavy 
Autorom wordového dokumentu k prejavu prezidentky Čaputovej je poslanec Progresívneho Slovenska Valášek. Ide o nedorozumenie, tvrdí prezidentský palác Prezidentský palác tvrdí, že podklady k vyhláseniu písala Valáškova žena, ktorá je poradkyňou... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Konanie prezidentky je smiešne

Ak hlava štátu posiela referendum na ústavný súd, ale pri obrannej dohode na to nevidí dôvod - je to smiešne. A úplne najsmiešnejšie je, ako vymetá svojich dvorných oblizovačov v rádiách a iných médiách, aby kopala do opozície a vyhrážala sa vlastnému národu, že ho bude žalovať a že ľudia sú ,omyl´,“ píše Blaha.  

Z prezidentky sa podľa Blahu smeje celé Slovensko, o čom svedčia rôzne vtipy a karikatúry, ktoré kolujú po internete. Kým iní jej píšu prejavy, ona si vyberá garderóby. Podľa neho bulvarizuje Prezidentský palác. Pritom o sebe hovorí, že je „zodpovedná štátnička“. Aj to vyznieva v kontexte jej čoraz častejších pochybení smiešne.   

Eduard Chmelár tvrdí, že Zuzana Čaputová klame...
"Dnes je to už nespochybniteľné a vládna koalícia na čele so svojou tútorkou Zuzanou Čaputovou by mala zmeniť rétoriku. Viesť vojnu proti vlastnému obyvateľstvu v takej zásadnej veci je vrcholom arogancie, nezodpovednosti a popierania všetkých... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Čaputová, odíďte!

„Kým ľudia prichádzajú o všetko, vy sa mucíkujete s frajerom a fotíte srdiečka. Ľudia sa pýtajú, či aj toto vymýšľa Valášek. Pôsobí to smiešne. Prosím, zdvihnite sa z dlážky a odíďte. Už stačilo. Aj americký agent musí mať úroveň. Jedna vec je byť Mata Hari, iná vec je byť Austin Powers v sukni. Zosmiešňujete svoj úrad a robíte hanbu Slovenskej republike. Valášek je len čerešnička na torte - vaša najnovšia kauza iba dotvára tú beznádej, ktorú reprezentujete,“ píše jasne a ostro Blaha.

Nepotrebujeme takúto prezidentku

Slovensko prežíva ťažké obdobie, máme tu podľa Blahu šialenú vládu, hrozí americká okupácia, berú nám slobodu a sociálne istoty, spoločnosť je neuveriteľne rozdelená. V tejto situácii nepotrebujeme v úrade niekoho, ako je Čaputová. Čaputovú za osobnosť Slovenska nepovažuje.  

"Prezidentka má problém s integritou"
Vladimír Palko: Prezidentka má problém s integritou. Znie titulok článku, ktorého autorom je Vladimír Palko a prevzal ho web srspol.sk. "Bývalý minister vnútra, matematik, autor vo svete uznávanej knihy „Levy prichádzajú“ Vladimír Palko píše, že... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.