"Čo ešte chceme - obesiť ho?"
01 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

V relácii televízie TA3 V politike sa predseda NR SR Boris Kollár dôrazne pozastavil nad propagandou médií a tým pádom aj koalícii oddanej časti spoločnosti v súvislosti s kauzou Bašternák.

"Štát dnes neeviduje voči nemu podlžnosti. Dostal prepadnutie celého majetku, čo ešte chceme? Obesiť ho? Čo chcete, aby sme mu spravili?“ Rozohnil sa v relácii Boris Kollár.

Kollár sa v tom "úpne stráca"

„Všetko mu prepadlo. Celý majetok. Neviem, či nám je to dosť málo a či mu ešte potrebujeme odtrhnúť ruku. Ja sa v tom úplne strácam,“ zopakoval Kollár s tým, že mu neprináleží komentovať rozhodnutie súdu. „ Ja si nedovolím ako politik rozhodovať o tom, či je to správne alebo nesprávne. Pustil ho sudca? Tak to rešpektujem,“ dodal.

Politológ Lenč: Za čo a komu môže Robert Fico poďakovať
"Za kus dobrej roboty," môže podľa politológa Jozefa Lenča poďakovať predseda strany SMER - SD Robert Fico, Petrovi Pellegrinimu a duu Heger - Matovič. Prečo si to myslí politológ Jozef Lenč, vysvetlil v príspevku na sociálnej sieti. Vychádzal z... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

_________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.