Ako dopadlo trestné oznámenia na Lipšica?
05 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Ak sa niektorí čudujú raketovému návratu Roberta Fica a Smeru - SD, tak by sa mali pozrieť na neúnavné aktivity tejto strany, ktorá denne komentuje aktuálne politické dianie a dáva ľuďom nádej na porazenie súčasnej vládnej moci. Aj dnes R. Fico zverejnil video, ktoré sa vyjadruje k závažným udalostiam v trestnoprávnych procesoch, ktoré, podľa neho vyvoláva Daniel Lipšic, hlavný špeciálny prokurátor.

R. Fico sa vrátil k vyhláseniu obhajcu Dr. Gemeša, ktorý sa vyjadril vo verejnom videu. Gemeš zastupuje obvineného advokáta Dr. Kollára vo veci podozrenia z prijímania úplatku. Fico Kollára nepozná, no vyjadrenie jeho obhajcu ho núti zamyslieť sa nad tým, ako obludne funguje špecializovaná prokuratúra na čele s Danielom Lipšicom, právoplatne odsúdeným zločincom.

Predseda Smeru - SD: Príďte na protest proti DCA. Tento raz celá opozícia
Róbert Fico, predseda strany Smer - SD, opäť pozýva na protest pred Národnú radu Slovenskej republiky. Bude sa konať 8. februára o 17.00 pri soche Alexandra Dubčeka. V tento deň má parlament prerokovávať obrannú dohodu medzi USA a Slovenskom.... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Kollárovi Lipšic venuje dlhoročnú pozornosť a neustále naňho útočí. A dnes stojí Lipšic na čele úradu, ktorý podal obvinenie na Kollára, čo sa nedá považovať za nestranné jednanie. Závažnejšie je to, že sudkyňa špecializovaného trestného súdu vrátila špeciálnym prokurátorom túto obžalobu s tým, že boli porušené práva obvineného na obžalobu. Prokurátor, ktorý podal túto obžalobu na Kollára, je Lipšicov obľúbenec, dr. Kysel, ktorý je známy tým, že dlhodobo ignoruje práva obvinených. V jednom prípade to viedlo k rozhodnutiu o okamžitom prepustení obvineného. Fico je presvedčený, že dr. Kollár je vo väzbe len preto, že ho Lipšic nenávidí.

Lipšicov absolutizmus na prokuratúre

Lipšic si podľa Fica na prokuratúre vytvoril vlastné zákony. Riadi sa nenávisťou, zlobou a je vnímaný ako podvodník. Podvodom získal justičnú skúšku, bez jediného dňa praxe sa stal advokátom, bez váhania si od Penty zaúčtoval za ničnerobenie 240 000 eur, ako právoplatne odsúdený zločinec sa nechal Matovičom zvoliť za špeciálneho prokurátora, podvodne získal bezpečnostnú previerku vďaka priateľovi ministrovi Krajniakovi (Sme rodina), na čo Fico podal trestné oznámenie.

Krajniak vymyslel pre Lipšica funkciu na ministerstve práce a aby ju mohol Lipšic vykonávať, požiadal preňho o vykonanie bezpečnostnej previerky. Fico obdržal oznámenie, že voči tomuto bolo začaté trestné stíhanie. Preto, lebo ministerstvo práce si všetko vymyslelo a Lipšic nespĺňal zákonné predpoklady na získanie bezpečnostnej previerky.

Transparency: Schránková firma vytiahla od štátu na koronapomoci 3,6 milióna eur! Čo robí vláda?
Do kedy ešte? Na Slovensku sa pred očami občanov strácajú obrovské sumy peňazí, a zdá sa, že nikoho z vládnych politikov na čele s premiérom Eduardom Hegerom to príliš netrápi. Nikto z nich nemá pocit, žeby mal vyvodiť minimálnu politickú... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Zločinec a podvodník, čo slúži Matovičovi

Lipšic je teda nielen právoplatne odsúdený zločinec, ale je aj podozrivý, že získal bezpečnostnú previerku porušením zákona. Bez nej by nemohol byť špeciálnym prokurátorom.

„Čo má ešte Lipšic spáchať, aby ho niekto vyhnal z funkcie?“ pýta sa R. Fico. Za normálnych okolností by mal odísť sám, no kým má podporu Matoviča, odísť nechce a ani nemôže, pretože je Matovičovi dlžný a musí preňho urobiť kus špinavej roboty pri likvidácii opozície a jej predstaviteľov.          

Papalášizmus tejto vlády fackuje Slovákov! Matovič opäť porušil opatrenia
Bohorovný minister financií Igor Matovič opäť porušil vyhlášku Úradu verejného zdravotníctva, podľa ktorej je povinné prekrytie horných dýchacích ciest v interiéri. Opäť tým ukázal, že on môže, hoci hystericky vykrikuje po občanoch, že... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy.

Redakcia HD.