Raketový nástup Fica! Tomuto neuveríte!
03 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Dobrá práca! Takto si určite potriasajú pravicami v strane Smer-SD momentálne všetci jej predstavitelia. Stalo sa totiž niečo, čo sa pred dvomi rokmi považovalo za nemožné!

Súbežne sa totiž stali dve veci. Za prvé - líder Smeru Robert Fico povstal z popola a z úplného politického dna ako ten bájny Fénix. Samozrejme, najmä pre nás novinárov, za výdatnej pomoci svojho dvorného esejistu Ľuboša Blahu.

A za druhé - vládna koalícia sa zrejme dobrovoľne a zadarmo rozhodla robiť PR svojmu najväčšiemu rivalovi. Už dva roky nás totiž celý koaličný štvorlístok na čele s prezidentkou presviedča o tom, že politika sa dá robiť ešte horšie ako to bolo pred nimi. A za to by im mal celý Smer poďakovať. 

Podĺa najnovších prieskumov agentúry Median SK uverejnených na webe teraz.sk za obdobie Február 2022 totiž strana Smer vedie rebríček volebných preferencií s 15,6 percentami. Druhé miesto v prieskume obsadili spoločne strana SaS s predsedom Richardom Sulíkom a Hlas vedený expremiérom Petrom Pellegrinim s 13,5 percentami. 

Dobrá práca!

Blaha tvrdí, že nič trápnejšie od hlavy štátu doposiaľ nepočul
"Môžete nás zastrašovať, môžete sa vyhrážať, môžete sa aj hádzať o zem, ale pravdu neumlčíte. Ste americká agentka a slúžite cudzím záujmom. Slovensko to vie. Chcete empirické dôkazy? Nech sa páči," píše poslanec SMER - SD Ľuboš Blaha. Blaha... Čítať ďalej
03 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Zdieľať tento článok