Malacky pozor! Oddelenie dokladov OR PZ mení režim
03 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Na oddelení dokladov Okresného riaditeľstva Policajného zboru (OR PZ) v Malackách nebudú do odvolania prijímať žiadosti na vybavenie občianskych i vodičských preukazov a cestovných dokladov. Dôvodom je ochorenie pracovníčok oddelenia.

TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

Upozornila zároveň, že žiadosť na vybavenie uvedených dokladov si občania môžu podať na ktoromkoľvek oddelení dokladov Policajného zboru v rámci SR. "Najbližšie oddelenie dokladov sa nachádza na OR PZ v Senici a v Bratislave,“ pripomína v tejto súvislosti. Už vyhotovené doklady si môžu občania prevziať na pracovisku v Malackách.

Matovič si kopol do Čaputovej
Chudák Igor Matovič, čo slovo to poklad a národ ho zakopal. V dôsledku jeho neustále a dramaticky klesajúcich preferencii sa Igor Matovič zrejme cíti menejcenný. Vzhľadom k tomu, že drvivá väčšina národa považuje prezidentku Čaputovú za zlo... Čítať ďalej
02 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.