Je stále s nami! Meky Žbirka komunikuje s fanúšikmi na sociálnych sieťach aj zo záhrobia
03 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Je to len pár mesiacov, čo Miro Žbirka (†69) odišiel do hudobného neba. Niet preto divu, že sa mnohým zdá, akoby tu bol stále s nami... Napomáha tomu aj fakt, že jeho účet je na sociálnych sieťach stále aktívny! Dokonca komentuje príspevky kolegov, píše český Blesk.

Trúchlia nielen Slováci, ale aj Česi

Legendárny hudobník Miro Žbirka bol veľmi obľúbený ako u fanúšikov, tak aj u kolegov z celého sveta. Jeho instagram sledovalo takmer 40-tisíc ľudí a zostalo tomu tak aj po jeho smrti.

Na prekvapenie mnohých z nich ale so skonom slávneho skladateľa účet nezmizol. Ba naopak, je stále aktívny, ako by sa vôbec nič nestalo! „Meky“ si sám komentuje fotografie, odpovedá na komentáre fanúšikov, a dokonca reaguje na príspevky svojich niekdajších kolegov.

POZOR! Tri magické dátumy vo ferbruári
Čakajú nás 3 magické dátumy. Tie budú obsahovať iba čísla dva a nula. Ako prvý prichádza dnešok, 02.02.2022. Aké tieto dni budú, čo urobiť a čomu sa vyhnúť? Magické dvojky „Dvojka z pohľadu numerológie predstavuje družnosť, ale všetkého veľa... Čítať ďalej
02 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Meky odpovedá

„Ách jo... Stále neverím, že už tu nie je,“ povzdychla si napríklad istá Naďa. „Je,“ odpovedal jej so žmurkajúcim smajlíkom Mekyho účet.

Bohužiaľ tu ale o žiadne nadprirodzené sily nejde. Mekyho pamiatku udržuje pri živote jeho milovaná manželka Katka (55), podobne, ako je to v prípade Karla Gotta (†80) a jeho vdovy Ivany (46).

Na obrázku môže byť 1 osoba a text, v ktorom sa píše „Edice Hudba 2 DVD MEKYHO ŽBIRKY UPE MEKYHO ZBIRKY TRETÍRADA TRETÍ RADA“

Zdroj: FB/MŽ

Catherine, ja ťa veľmi ľúbim...

Katka pravidelne zverejňuje snímky zo zákulisia rôznych koncertov i skúšok, ako by prebiehali práve teraz, a dokonca na sieťach píše v slovenčine, aby bol dojem kompletný.

Nedá sa zabudnúť, Andy! (FOTOGALÉRIA)
Herec Andy Hryc bojoval so zákernou leukémiou od apríla 2020. Dlhé týždne strávil v nemocnici a behom náročnej liečby sa zmenil na nepoznanie, píše blesk.cz Od jeho smrti 31. Januára už ubehol rok. Slovenského herca si všetci pamätajú ako vysokého... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Norbert Pančík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.