Nedá sa zabudnúť, Andy! (FOTOGALÉRIA)
01 | 02 | 2022 I Norbert Pančík

Herec Andy Hryc bojoval so zákernou leukémiou od apríla 2020. Dlhé týždne strávil v nemocnici a behom náročnej liečby sa zmenil na nepoznanie, píše blesk.cz Od jeho smrti 31. Januára už ubehol rok.

Slovenského herca si všetci pamätajú ako vysokého a robustného chlapa. Plná tvár, zavalitá postava a robustný smiech.

Zákerná choroba ale z neho urobila úplne iného človeka. „Nie, pribrať sa mi ešte nepodarilo. Schudol som od apríla 40 kíl a to niečo, čo ma po absolvovaní všetkých možných diét vôbec nemrzí.“ Rozrozprával sa v dobe liečby vždy dobre naladený Hryc.

Jeho dcéra Wanda pravidelne pridávala fotky z prechádzok s chorým otcom, ale pri pohľade na herca, ktorému choroba uberala sily, sa mnohým tisli slzy do očí. A aj keď verili všetci na zázrak a v to, že sa mu podarí nad leukémiou zvíťaziť, Wanda v posledný januárový deň v roku 2021 zverejnila veľmi smutnú správu – jej milovaný otec zomrel.

„Dnes o 3:13 ma opustil najdôležitejší muž môjho života. Posledné hodiny jeho života som ho držala pevne za ruku. Zbohom oci, ďakujem ti za všetko, už nič nebude ako predtým.“ napísala na Facebooku hercová dcéra Wanda 31. januára.

Je koniec. Putin vyhral
Americký publicista Paul Craig Roberts, z tamojšieho Inštitútu pre politickú ekonómiu a bývalý zamestnanec administratívy USA vo vysokej poradcovskej funkcii na svojom blogu paulcraigroberts.org- ako vždy - prekvapuje. "It is over. Putin has won."... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Zdieľať tento článok

 

instagram/wandahrycova
instagram/wandahrycova
instagram/wandahrycova
instagram/wandahrycova
instagram/wandahrycova