POZOR! Tri magické dátumy vo ferbruári
02 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Čakajú nás 3 magické dátumy. Tie budú obsahovať iba čísla dva a nula. Ako prvý prichádza dnešok, 02.02.2022. Aké tieto dni budú, čo urobiť a čomu sa vyhnúť?

Magické dvojky

„Dvojka z pohľadu numerológie predstavuje družnosť, ale všetkého veľa škodí a v skúmaných dátumoch je príliš veľa dvojok,“ ozrejmuje numerologička Daniela Paculíková. Sú to dátumy 2.2 2022, 20.2 2022, 22.2 2022 uvádza pre 1pluska.sk

„Skúmané dátumy nie sú magické, sú skôr výsostne problémové s nadmierou energií hnevu, zloby a túžby po pomste. Pod ich vplyvom človek častejšie robí chyby a nesprávne sa rozhoduje, čo potom nevylučuje nepríjemnosti, úrazy a vylúčené nie sú ani tragédie,“ prizvukuje Paculíková.

02.02 2022 – Je  to deň boja a pocitov

Energia dňa: Prevaha ženskej energie, ktorá môže spôsobovať nervozitu. Dvojnásobný impulz mesiaca prináša melanchóliu.  

V tento deň dodáva dvojka citovosť, intuitívnosť, lásku, silnú potrebu spoločnosti blízkej osoby ako aj nerozhodnosť a zraniteľnosť. Naša pohoda bude závislá od pohody blízkeho človeka.

Šamani a rituály: Zoberte si staré noviny a spáľte ich blízko vášho domova. Pri tomto rituály povedzte: Ako papier horí, ako dym stúpa k nebu, tak ma aj negatíva opustia a odletia, amen.“ Potom sa vráťte domov. Tento proces vyčistí auru vášho domova.

Sulíkovi rovno "na solar"
K zaujímavej hodnotovej roztržke došlo medzi dvomi bývalými vernými spolustraníkmi, tentoraz v prostredí Slobody a Solidarity. Všetko sa odohralo na konte Richarda Sulíka, v jeho statuse o istej "úspešnej" akcii. Rok a pol intenzívnej snahy... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

20.2 2022 – Sklamanie a kreativita

Energia dňa: Dvojnásobný impulz mesiaca s impulzom Pluta vynáša karmické problémy na povrch. Dáva to lepšiu perspektívu, ale niektoré postrehy vám nebudú po vôli.

Heslo dňa je intuícia, tento deň preverí našu trpezlivosť, lásku, dobrotu a harmonickosť. Jednoducho sa necháme rozhodiť, na mnohé podnety reagujeme prudkým hnevom skôr, než inokedy.

Osud a jeho skúšky budú silné. Na našom zdraví sa to prejaví vznikom alebo aj zhoršením astmy, žalúdočnými vredmi a vysokým krvným tlakom. Tento deň je navlas podobný dňu 2.2, to znamená, že je silno karmický so zvýšenou túžbou po pomste.

Šamani a rituály: Šamani odporúčajú využiť silu predkov, navštíviť cintorín a ísť k hrobu najstaršieho člena rodiny, ktorého si pamätáte a položiť naň akékoľvek kvety. Poviete: „Prinášam uznanie duchovnému svetu a získavam úspech vo všetkých oblastiach života, amen.“ Tento proces slúži na odstránenie blokád a spojí vás s predkami.

Ak vám neostane čas, alebo je váš príbuzný pochovaný ďaleko, zaspievajte mantru Óm, jej tón je rovnaký ako vesmír. Nad hlavu si zodvihnite ruky a pomalým pohybom ich spúšťajte a celú minútu hovorte „Ómmmmmm“. Táto činnosť vás uvoľní a aktivuje energiu pľúc.

22.02 – Erotika a dôstojnosť

Energia dňa: Silný Impulz mesiaca dodáva silu spolupatričnosti, aj keď táto energia aktivuje intuíciu, nesie so sebou aj silný vplyv nestability.

Heslom dňa je pochopenie, dôsledne sa treba venovať praktickým veciam, ukázať organizačné schopnosti. Treba zahodiť všetky výčitky a senzibilitu, nepodľahnúť pocitu neistoty a veriť vlastným silám.

Ako aj predošlé dni, aj v tieto bude dominovať zvýšená energia hnevu, zlosti a neustálych hádok, čo sa prejavý na zhoršení tráviaceho traktu, zvýši sa riziko hrozby infarktov a kardiovaskulárnych problémov. Do 12:00 dajte koniec všetkému, čo vám neprospieva a získate nové príležitosti. Do 18:00 by ste mali pochopiť, že v porovnaní s inými na tom až tak zle nie ste. Na záver dňa sa ozve karma.  

Šamani a rituály: Tento deň sa nesmie v znamení uctievania ženskosti, rituály sú založené na ženských prvkoch, akými sú láskavosť, porozumenie a intuícia. Je potrebné si uvariť 12 vajec. Vývar z varenia nevylievajte, a niekoľko dní si ňou umývajte tvár. Vaša duša sa tak očistí.Nesie sa v tejto (tónine) záverom.

Existuje riešenie, ako zabrániť "okupačnej" zmluve
"Fico, Kotleba, Pellegrini, Uhrík a Taraba ak úprimne chcú Čaputovej zabrániť podpísať okupačnú zmluvu s USA, môžu tak urobiť úplne ľahko," tvrdí Štefan Harabin. JUDr. Harabin v príspevku na sociálnej sieti vysvetlil, o čo ide. Spolu s JUDr.... Čítať ďalej
02 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.