Už je to tu! Ruská federácia žiada vysvetlenie
02 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Milan Uhrík, predsedu hnutia Republika zverejnil zásadnú informáciu. "Rusko žiada od slovenskej vlády vysvetlenie, že proti komu to chce Slovenská republika vlastne zbrojiť?" Znie otázka hneď v úvode statusu na sociálnej sieti.

"Tak, už je to tu - Rusko žiada od slovenskej vlády vysvetlenie, že proti komu to chce Slovenská republika vlastne zbrojiť?

Na koho budú namierené americké rakety a zbrane, ktoré si na Slovensko navláčia? Všetci vieme, že Amerika si brúsi zuby na východ, a nás chce využiť ako bojové pole."

Vláda bez podpory občanov

"Postoj Slovenska tu však treba uviesť na jasnú mieru. Súčasná vláda na Slovensku nemá podporu občanov SR a jej postoje sú postojmi už len pár skrachovaných politikov (ktorí sa snažia zabezpečiť si kariéru do budúcnosti), nie postojmi más slovenských občanov."

Kto tu chce militarizovať?

"Militarizovať a zbrojiť chcú len zapredaní politici, ktorí sa pred ľudmi musia už zamykať v úradoch.

Tlmočme Rusku, aj celému svetu, že bežní Slováci v tom majú jasno a neželajú si byť súčasťou ukrajinsko-amerického konfliktu.

Slovensko je za mier!"

Dnes tu bude dusno!

"Už túto stredu 2. februára ideme pred parlament. Príďte na protest proti americkým základniam. Slovensko je naše a my sme tu doma!" Zvoláva Milan Uhrík na dnešný protest pred NR SR.

Artur Bekmatov: Kašlite na nich!
Kapitulácia a výhovorky dnes nie sú namieste. Práve naopak. Takýmto ľuďom sa v minulosti hovorilo štrajkokazi, vysvetľuje vo svojom príspevku na sociálnej sieti predseda hnutia Socialisti, Artur Bekmatov. Nedajte sa! "Mňa len tak niečo neodradí."... Čítať ďalej
02 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.