Poslankyňa Brisudová (OĽaNO) hlasovala v NR SR, jej úrad je však v KARANTÉNE!
02 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Mgr. Martina Brisudová, je primátorkou mesta Poltár od roku 2018. Mesto Poltár má od 31. januára uzatvorený úrad. Príčina nie je uvedená, ale samotní občania mesta Poltár upozornili na to, že kým má primátorka Brisudová svoj úrad v karanténe, ako poslankyňa OĽaNO hlasovala 1. februára 2022 v NR SR. 

Mesto Poltár, 31. januára, v pondelok oznámilo občanom, že budova mestského úradu bude až do odvolania pre verejnosť uzatvorená.

Vo verejnej skupine s názvom "Krok za krokom v meste Poltár," ktorá má viac ako 2 tisíc členov, samotní občania upozonili na to, že je úrad v karanténe, ale jeden z nich žiadal aj vysvetlenie skutočností, ktoré zistil.

"Budem rád ak mi to niekto vysvetlí, ale keď je úrad v karanténe, sama primátorka mi to povedala do telefónu, tak prečo dnes je v národnej rade a hlasuje? To je výnimka? A to mám z veľmi dobrého zdroja!" Napísal pán Michal Nociar.

Fotografia z hlasovania z NR SR, kde figure aj meno primátorky mesta Poltár, Brisudovej

K jeho príspevku iný občan pripojil príspevok zo sociálnej sieti Jany Vaľovej z Humenného, poslankyne SMER – sociálna demokracia. Vaľová v ňom upozorňuje na hlasovanie v Národnej rade Slovenskej republiky, zo dňa 01.02.2022. Na fotografiách, ktoré zverejnila figuruje aj meno primátorky Poltár, poslankyne za stranu OĽaNO, Martiny Brisudovej, ktorá sa podľa priloženej fotografie zúčastnila hlasovania o procedurálnom návrhu poslanca Kéryho.

Primátorka mesta Poltár, zároveň poslankyňa NR SR za hnutie OĽaNO na komentáre občanov vo verejnej skupine s názvom "Krok za krokom v meste Poltár, doposiaľ nekomentovala. Ani žiadnym iným spôsobom sa verejne nevyjadrila.

Facebook/Krok za krokom v meste Poltár
Facebook/Jana Vaľová
Facebook/Jana Vaľová