Šialenci a štváči, zobuďte sa!
01 | 02 | 2022 I Ivan BrožíkTA SR/Ivan Brožík

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj po rokovaní s britským premiérom Borisom Johnsonom v Kyjeve povedal, že vojenský konflikt s Ruskom by sa týkal nielen Ukrajiny, ale viedol by k rozsiahlej vojne v Európe. Informovala o tom spravodajská televízia Sky News. Jej správu prevzala TA SR.

"Musíme byť pripravení na zlé veci... Musíme brániť našu krajinu a chrániť našu kultúru, jazyk a tradície... Rusi by nás mali počúvať. Mali by počúvať a pochopiť, že vojna je niečo, čo v skutočnosti nikto nepotrebuje."

Nikoho so zbraňami sme nepozývali

"Ale zároveň sme nikoho nepozvali, aby nás prišiel navštíviť so zbraňou v ruke," povedal Zelenskyj na tlačovej konferencii po boku britského premiéra Johnsona. Podľa neho sú Ukrajinci pripravení "bojovať do samého konca". Prezident zároveň varoval, že prípadný vojenský konflikt by zasiahol celý kontinent."

Zastavte sa, lebo dôjde k tragédii!

 "V prípade silnej eskalácie proti nášmu štátu dôjde k tragédii. Hovorím to veľmi otvorene. Toto nebude vojna Ukrajiny a Ruska. Toto bude európska vojna. Plnohodnotná vojna," vyhlásil predstaviteľ Kyjeva.

"Čaputová je beznádejná vo všetkom"
Nie, to nie je komentár, ani osobný názor autora (aj keď vlastne je). To je hodnotenie politika, ktorý bol desať rokov prezidentom Českej republiky - Václava Klasua. Ešte kým si pozriete video zo siete Youtube (@Realita) - zhruba od 39 - ej... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

____________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.