Poslanecké vedomie či bezvedomie
01 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Tak pánovi poslancovi Šeligovi sa nepáčila neochota Maroša Žilinku VYKLADAŤ poslancom zákon" Píše na sociálnej sieti stručne a jasne o arogancii toho poslanca právnička Judita Laššáková.

"Pánovi Šeligovi niekto vysvetlil, že poslanci tie zákony prijímajú?!" Pýta sa autorka statusu.

Podľa mnohých...

"Podľa mňa by mali vedieť, za čo hlasujú, prípadne prečo chcú niečo zmeniť. "

Sprostosť poslancov

"Často počujem SPROSTOSŤ, že poslanci hlasujú podľa svojho "svedomia a vedomia". Oni však hlasujú podľa svojho "svedomia a presvedčenia" (asi ťažké sa naučiť), ale zjavne "pri vedomí" asi nie sú." Končí svoj krátky, no výstižný status Judita Laššáková.

Aj keď sa mainstream rozdrapí, treba ich brať vážne
Odídenci od Mariána Kotlebu a jeho ĽS NS sú rozhodne dravejší, priebojnejší, inovatívnejší. Sú však vhodní aj ako koaličný partner? Rozhodne viac, ako my, do toho vidí Roman Michelko, vydavateľ a politológ. Vysoká miera pravdepodobnosti je v... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

______________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.